Jozo

Wereldwijd opvallen in een standaard segment

Over Jozo

JOZO Zout heeft de kunst van het winnen en vermalen van zout tot in de puntjes geperfectioneerd. Maar: hoe val je op als commodity, daarvoor maakten wij voor JOZO een strategie. Want JOZO heeft een schat aan kennis die doorgegeven kan en móet worden. Zodat iedereen een weloverwogen keuze maakt en daardoor optimaal geniet van de maaltijd.

Facts

 • groei
  0,3%
  groei wereldwijd marktaandeel per jaar
 • stijging Stijging
  van duizenden volgers op social zónder media budget
 • omzet groei Verhoging
  engagement rate

Uitdaging

Samen met JOZO moeten we ervoor zorgen dat we een meerwaarde creëren voor zout. Hoe we dit kunnen doen? Aan ons als strategisch digitaal partner de taak om de perceptie over zout te veranderen. Niet alleen door te inspireren op de toepassing, maar ook door kennis te delen over zout en gezondheid.

splatter
bubalou wall

Inzicht

‘Foodies’ zijn niet voor niets de grootste influencers op social. We need #food & we need #inspiration! Gelukkig is JOZO dé master chef op het gebied van zout. Dus: een geïntegreerde inzet van online kanalen en daarop precies doen waarnaar gevraagd wordt: inspireren.

splatter
uitdaging
uitdaging

Creatie

JOZO is jouw partner in de keuken. JOZO inspireert en biedt hulp bij het kiezen van het meest geschikte zout voor jouw gerecht. Want dat wist je nog niet toch, dat er meer dan ‘gewoon zout’ is ;-) We ontwikkelden voor JOZO een meertalige website, die een smaakvol overzicht biedt van de collectie. En op social inspireren we foodie & thuiskoks met gewoon lekkere content.

uitdaging

Techniek

Een merk met wereldwijde afzetmarkt vraagt om een global platform. JOZO wordt gegeten van Europa tot het Midden-Oosten. Daarom is voor de Arabische website niet alleen de tekst, maar ook het ontwerp van rechts naar links gecodeerd. Een perfecte UX in alle talen dus; ook het productaanbod is per land verschillend.

bubalou wall
bubalou wall

Resultaten

JOZO transformeert van een controversieel product in een likable brand, waarmee mensen willen interacteren. Meer bezoekers uit meer landen; engagement en kennis sterk verhoogd. En daarmee een sterker merk. Da’s het resultaat!

bubalou wall
Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?

Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?

Zorgscore
Vind de beste zorg in de buurt
Vind de beste zorg in de buurt
Villa Zoethout
Ontspannen koffie, eten en borrelen
Een nieuw horecaconcept waar je heerlijk kunt vertoeven, ook met je kids.
Juizz
Dé urban e-bike specialist
Door JUIZZ digitaal te transformeren zorgen we ervoor dat de merkbekendheid groeit en dat dé urban lifestyle zowel in de fysieke winkels als online wordt ervaren.
Woonopmaat
Welkom thuis
Een woningcorporatie die actief passende woningen matcht met huurders uit de regio en ontzorgt.
JLM Lubricants
Vooruitstrevende technologie in automotive
3D technologie zorgt dat automonteurs online snel kunnen vinden wat ze nodig hebben.
Keune Academy
Educatie voor professionals
Een online educatie tool om saloneigenaren op een interactieve manier te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun personeel.
Fietsvoordeelshop
Van lokale winkel naar nummer 1 webshop
De sterke online presence van Fietsvoordeelshop zorgt voor meer verkoop in de webshop en klanten in de winkels! #winwin
Bubalou
Ontketen een outdoor revolutie
Bubalou is niet meer weg te denken uit de outdoor branche. We hebben een merk gecreëerd die communiceert met zijn volgers en in een paar jaar tijd een gevestigde naam is in heel Nederland.
Pronk bouw
Aandacht voor ambacht
Door het ambacht van Pronk Bouw centraal te zetten in alle uitingen, is de naamsbekendheid vergroot en de concurrentiepositie versterkt.
Dobla
Een wereldwijd inspirerend ambacht
Het ambachtelijk geproduceerde, handmade chocolade inspireerde ons om een innovatieve ervaring voor chocoladeliefhebbers, -fijnproevers en -professionals te ontwikkelen.
Vektis
Inzichtelijke data voor de zorg
Uiteenliggende doelgroepen online faciliteren om de zorg in Nederland te verbeteren.
AmbaFlex
Wereldwijde innovatie van verticaal transport
Een digitale gebruikersvriendelijke omgeving die, op basis van locatie, de juiste content toont.
Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?