splash image

Reyez! en 3rdbase samen full-service

Alkmaar staat bekend om haar bloeiende digitale industrie. Specialisten slaan hier de handen ineen om de markt nog sneller, beter en innovatiever te bedienen. Het samenwerkingsverband tussen digitaal bureau REYEZ! en softwarebedrijf 3rdbase is hier een sprekend voorbeeld van. Per 1 april 2016 bundelen zij hun krachten onder het nieuwe dak van REYEZ! aan de Alkmaarse Oudegracht.

REYEZ! richt haar dienstverlening op de verbinding van mensen en merken via een digitale beleving. Onder de opdrachtgevers bevinden zich klinkende namen als PostNL, Keune, Fietsvoordeelshop.nl, Dobla, Gemeente Alkmaar en De Mandemakers Groep. 3rdbase is gespecialiseerd in de ontwikkeling van specifieke maatwerkapplicaties die bedrijfsprocessen ondersteunen. In 1996 bouwde 3rdbase als één van de eerste bedrijven in Nederland een
e-commerce applicatie voor GSM.nl. Tegenwoordig maken onder andere Raad van State, Ymere, Happy Home, MAIN Energie, Boerenbed en Pieter Smit gebruik van de vooruitstrevende technologie.

Christian Bosman, eigenaar van 3rdbase, vertelt: “De samenwerking met REYEZ! zorgt ervoor dat wij meer in huis kunnen ontwikkelen en aanbieden. Meer full-service. Innovatieve oplossingen en aandacht voor onze klanten gaan een nog grotere rol spelen, zodat we tot een succesvolle online samenwerking en een goed resultaat komen.”

Synergie krijgt gigantische boost

De samenwerking tussen REYEZ! en 3rdbase komt niet uit de lucht vallen. REYEZ! heeft de hulp van 3rdbase al meerdere malen ingeschakeld voor maatwerkapplicatie-projecten. Beide partijen hebben specialismen in huis die in combinatie met elkaar vernieuwende, digitale platforms tot stand brengen.

“We streven naar interactie met bezoekers van applicaties en een hoge mate van gebruikersgemak en efficiency voor de organisatie erachter. In de samenwerking met 3rdbase neemt onze synergie gigantisch toe ,” aldus Tom Hes, eigenaar van REYEZ!.
Samen nemen de bedrijven, naast het design en de ontwikkeling van applicaties, het beheer, de uitwisseling van informatie en de beveiliging van gegevens voor hun rekening.

Digitale speler van formaat

Voor de klanten van 3rdbase en REYEZ! brengt de intensieve samenwerking alleen maar voordelen met zich mee. Met alle specialismen onder één dak is one-stop-shopping mogelijk: van creatief concept ‘aan de voorkant’ tot complexe applicatie ‘aan de achterkant’. Om hier gebruik van te maken, kloppen bestaande en nieuwe klanten van beide samenwerkingspartners voortaan aan bij het nieuwe pand van REYEZ! aan de Oudegracht 13 in Alkmaar. Daar is tijdens de verbouwing al rekening gehouden met de komst van de experts van 3rdbase, die vanaf 1 april één team vormen met hun collega’s van REYEZ!.

“Het wederzijdse goede gevoel en de gedeelde wens om te groeien, hebben er samen met onze verhuisplannen toe geleid dat 3rdbase zich bij REYEZ! heeft aangesloten,” vertelt Hes. Dit betekent dat Alkmaar vanaf april een full-service digitaal bureau rijker is, dat met een team van zo’n twintig specialisten tot de grootste van de stad en zelfs tot de top vijf van de regio behoort.

b8969237-22ea-4226-bff5-bdcc6ad4d9d9


 

Voor meer informatie over de inhoud van dit persbericht kunt u contact opnemen met Tom Hes van REYEZ!: 06 – 24525616 of tom@reyez.nl.

REYEZ!
Oudegracht 13
1811 CA  Alkmaar
072-5713835
www.reyez.nl