splash image

Reyez! neemt Digital4U over

Reyez! groeit door met overname van Digital4U

Het is officieel! Reyez! Digital Kings groeit door. Per 1 mei verwelkomen wij een grote groep nieuwe relaties en enthousiaste nieuwe collega’s. Deze week maken we wereldkundig dat we samen met SQR.nl het Den Helderse online marketing bureau Digital4U overnemen.

Margot Tanja, vertrouwd gezicht bij Digital4U, is nu aanspreekpunt geworden voor de voormalige klanten Digital4U. In de praktijk zal er dan ook weinig veranderen. Met de kennis en expertise zijn de mogelijkheden alleen maar meer geworden. Naast de ontwikkeling van websites en webshops is Reyez! expert in social media campagnes, vindbaarheid in Google en vele andere online marketingwerkzaamheden

Nieuwe stap
Oprichter Tom Hes van Reyez! over deze nieuwe stap: “We waren al enige tijd in gesprek met Digital4U en een mogelijke samenwerking. Beide bureaus bedienen haar eigen klantenkring met diensten als webdevelopment en marketingondersteuning. De match was direct duidelijk. Voor Reyez! een perfecte kans om onze positie in de regio te vergroten en onze expertise aan een grotere groep ondernemers en bedrijven te kunnen aanbieden.”

De web- en e-mailhosting worden overgenomen door SQR.NL dat onderdeel is van de Cyso Group en levert naast hostingdiensten ook domeinnaamregistraties en cloud opslag. “Wij zijn blij om onze leidende positie in de regio verder uit te bouwen richting Den Helder en kijken uit naar de samenwerking met de nieuwe klanten van Reyez!” Aldus Sven Visser, directeur SQR.NL.