Love is in the R!

Love is in the R!
Blog
28 feb. 2023
|
3 min leestijd

Toen Reyez! nog klein was werden projecten gemanaged door de specialisten van verschillende disciplines. Denk aan developers, marketeers en designers, die onderling alle ballen hoog hielden en het contact met klanten verzorgden.

Reyez! maakte een groei door, waardoor projectmanagement een noodzakelijk goed werd en inmiddels is deze rol niet meer weg te denken uit het land van onze ‘Kings en Queens’. Sterker nog; vandaag de dag bestaat er een heuse afdeling bestaande uit 5 projectmanagers, die dagelijks een gezonde, uitdagende berg werk hebben liggen en stuk voor stuk een eigen, unieke relatie met hun klanten hebben. Maar hoe komt die liefde tot stand en hoe wordt de relatie onderhouden?

VAN EERSTE DATE TOT ECHTE LIEFDE
Het begin. Noem het een eerste date of een kennismaking, maar zéker geen speeddate. Vanaf het allereerste contact met Reyez! heb jij als klant je eigen aanspreekpunt; jouw projectmanager. We gaan samen aan tafel en we vertellen je wat wij te bieden hebben en nog véél belangrijker; we nemen de tijd en luisteren naar jou als onze (potentiële) klant. Wat wil je bereiken? Wat zijn de verwachtingen? Hoe gaan wij hieraan voldoen? Voorbereiding is key en daar speelt jouw eigen projectmanager een grote rol in. Alle wensen en eisen worden helder - de liefde moet immers van twee kanten komen - in de kick-off met jou.

Afhankelijk van de wensen van onze klanten, halen we alles uit de kast om deze vorm te geven. Een marketingplan, strategiesessie, een concept, you name it. En dan gaan we bouwen. Bouwen aan een website, een app of een strak marketingplan. Maar ook bouwen aan onze relatie. In deze fase is een projectmanager onmisbaar. Die zorgt er namelijk voor dat elke vraag wordt beantwoord, elke afspraak wordt nagekomen en elke planning wordt gehaald. Wil je gewoon even sparren, een maandelijkse update, of een rapportage ontvangen? Geen probleem, doen we voor je!

VERKERING? JA - NEE
Zelfs als je denkt dat we klaar zijn, zijn we nog niet klaar. Monitoren, analyseren en optimaliseren, jouw projectmanager denkt mee en kijkt vooruit. Het kan altijd beter. Zelfs als alles loopt, jouw website staat als een huis, als jouw digitale marketingplan tot leven is gekomen of jouw logo overal te zien is, is jouw projectmanager nog altijd jouw aanspreekpunt. Als je vragen hebt of feedback wilt geven. Doe het. Daar zijn we voor.

Monogaam kunnen we onszelf niet noemen, want laten we eerlijk zijn… Je bent nooit de enige liefde van onze projectmanagers. Toch zul je dat niet merken. Je wordt vanaf de eerste date aan de hand genomen en die laten we niet meer los, ook nadat jouw doelen zijn bereikt. Zo blijven wij altijd uitgedaagd om jouw hart te veroveren en kan er misschien wel van verkering worden gesproken ;)

Afbeelding van Lily Molina
Lily Molina
Aanvoerder Marketing

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Judith Koolaard
Neem contact op!