splash image
Reyez!
Services

Wie zijn wij

Wij geloven dat inspirerend werk niet zomaar ontstaat. De juiste mensen die binnen een team samenwerken, met dezelfde idealen maken dat mogelijk. We luisteren. We leren. En we zetten ideeën om in doelgerichte merkverhalen die uitdagen en motiveren. Die verandering teweeg brengen.
Wij zijn een full-service digitaal bureau. Het Reyez! team is een fijne mix van strategen, designers, developers en marketeers. Samen ontwikkelen we digitale platformen en bouwen we aan merken. We zetten jouw business op de kaart met een uitgewerkte strategie en analyseren de data die daaruit voortkomt. Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie excelleert.

wie zijn wij doodle

Strategie

Wat je doet moet logisch zijn. Voor de organisatie. Voor het merk. En vooral voor je publiek.

Onze strategieën komen tot stand met gezond verstand. Wij hebben een no-nonsense aanpak die ervoor zorgt dat we op een zinvolle manier met de juiste doelgroep praten. Zowel bij de start van een nieuwe onderneming, maar ook als je huidige strategie niet meer overeenkomt met de doelen die je hebt. Of het nu gaat om een compleet strategisch plan of een doeltreffend advies om je huidige strategie bij te werken; onze specialisten staan klaar om jouw business te laten excelleren.

strategie doodle

Creatie

Jij bent één van de velen. Dus moet je opvallen. Dat doe je door authentiek te zijn. Wij helpen je om die authenticiteit om te zetten naar een digitale interface. Wij ontwerpen digitale platformen zoals sites, shops, software en apps. Dat doen we samen met jou in design sprints voor het optimale resultaat.

Daarnaast creëren wij toepasselijke en boeiende content die jouw doelgroep op het juiste moment aanspreekt. Van MKB tot beursgenoteerd, van zorg tot entertainment, wij gaan voor je aan de slag en zorgen ervoor dat jouw organisatie opvalt.

creatie doodle

Development

Van nerd tot nerd: wij bouwen solid code op basis van customer requirements en ontzorgen op het gebied van hosting en domeinregistratie. Wij hebben de expertise in huis om aan alle mogelijke wensen en eisen te voldoen: software-architectuur, backend-, frontend- en app development.

Via ons maatwerk CMS heb je altijd toegang tot de backend van jouw website, webshop of app. Wij maken optimale customer experiences door het design om te zetten naar razendsnele code. En door de technische inrichting hoef je je geen zorgen te maken over piekmomenten op jouw platform.

development doodle

Marketing

Jij moet jouw doelgroep begrijpen en activeren. Dat realiseren wij samen door een goede mix van data analyse, SEO, SEA, content creatie en conversie optimalisatie. Want het gaat erom dat jouw organisatie ertoe doet. Succes wordt niet alleen bepaald door de groei van inkomsten maar ook hoe de doelgroep jouw organisatie ervaart.

Heb lef. Ontwikkel met ons een waanzinnige merkbeleving. Want dan word je herkend. Dan gaat jouw organisatie excelleren.

development doodle
Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?