Services

Hoe transformeren we merken en hervormen we branches?

Strategie

Om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, moet je durven gewaagde keuzes te maken. Volstaat jouw businessmodel nog, met de huidige digitale mogelijkheden die er zijn? Tijd voor een nieuwe strategie waarmee je jaren vooruit kunt. Tijdens de workshop(s) vragen we je het hemd van het lijf en worden alle uitgangspunten helder geformuleerd. Ook brengen we de (technische) haalbaarheid in kaart en inventariseren we wat we nodig hebben voor een Minimum Viable Product: jouw MVP. Samen bouwen we aan een ijzersterk plan om groei te realiseren, nieuwe markten te veroveren en jouw doelgroep te bereiken.

Ontdek meer

Creatie

Creatie is meer dan het ontwerpen van een te gek logo, mooie afbeelding, responsive website of gebruiksvriendelijke app. We creëren alles wat nodig is voor een geweldige user experience. Uiteraard met een mobile first gedachte.

In een design sprint wordt tijdens een intensief proces een fundamenteel vraagstuk van jouw organisatie opgelost. Onze creatieve designers maken een responsive design dat volledig is afgestemd op jouw huisstijl en doelgroep. Met foto's en video's creëren we een unieke beeldtaal als onderdeel van jouw corporate identity. De copywriters maken met SEO-vriendelijke teksten en social content het plaatje compleet.

Ontdek meer

Development

De strategie voor jouw nieuwe platform, shop of webapplicatie is bepaald en het concept en ontwerp zijn goedgekeurd. Nu kunnen we gaan bouwen! Dat is het voordeel van alle disciplines onder één dak: de lijnen zijn kort en er staat een compleet eigen team voor je klaar dat het design omzet naar een razendsnelle MVP die de doelgroep kan ervaren en ons waardevolle feedback gaat geven.

Een applicatie kan pas succesvol worden als de techniek goed in elkaar zit: snelwerkend, hacker-proof en Google-friendly. Wij kiezen de software die bij jouw bedrijf past. Geen ingewikkelde codes, maar een praktisch Content Management Systeem waarmee je jouw website of app zelf kunt beheren. Koppelingen met bestaande software of webapplicaties? Geen probleem! Daarnaast bieden we je alle hosting, onderhoud en support die je nodig hebt.

Ontdek meer

Marketing

Als full-service bureau bouwen we te gekke websites, apps en andere online applicaties. Om ook hier groei te realiseren, zetten wij uiteenlopende marketingcampagnes op waarbij we continu monitoren en sturen op jouw bedrijfsdoelen en gewenste resultaten.

Van het genereren van meer kwalitatieve leads en verkoopafspraken tot het verbeteren van de vindbaarheid voor zoekmachines of het vergroten van je zichtbaarheid: wij weten hoe we resultaat behalen.

Directe, persoonlijke communicatie, samenwerken op locatie en hecht teamwork komen samen in jouw eigen top marketingteam. Want net als jij willen we graag snel, meetbaar resultaat zien!

Ontdek meer

Rob
Contact Rob
arrow