Overname Digital4U

Blog
30 apr. 2020
|
5 min leestijd

Op verantwoorde afstand is deze week het contract getekend voor de overname van Digital4U uit Den Helder. Hiermee is de overname van het Den Helderse bedrijf door Alkmaars meest rebelse digital agency een feit. Reyez! versterkt hiermee haar positie in de regio Noord-Holland.

Nieuwe stap
Oprichter Tom Hes van Reyez! Digital Kings over deze nieuwe stap: “We waren al enige tijd in gesprek met Digital4U en een mogelijke samenwerking. Beide bureaus bedienen haar eigen klantenkring met diensten als webdevelopment en marketingondersteuning. De match was direct duidelijk. Voor Reyez! een perfecte kans om onze positie in de regio te vergroten en haar expertise aan een grotere groep ondernemers en bedrijven te kunnen aanbieden.”

Nieuwe collega’s
Met de overname verwelkomt Reyez! maar liefst drie nieuwe collega’s. Hes vertelt: “Vanaf 1 mei zullen drie voormalig Digital4U-medewerkers aanhaken in onze nieuwe digitale manier van werken. We werken momenteel allemaal vanuit huis en zullen dan ook een digitale eerste ontmoeting met de rest van het team organiseren. Ik heb het volste vertrouwen dat de team spirit van Reyez! snel voelbaar zal zijn.”

Nieuwe service
Reyez! neemt per 1 mei alle webdevelopmentactiviteiten van Digital4U over. De hostingactiviteiten van Digital4U worden overgedragen aan een vertrouwde partner van Reyez!, te weten SQR. Voor de ruim 700 klanten van het Den Helderse bedrijf betekent de overname nieuwe contactpersonen en een vernieuwd aanbod aan diensten.

Over Reyez! Digital Kings
REYEZ! is een creatief digitaal bureau dat concepten bedenkt, creëert en ontwikkelt. Met veel passie combineren we creativiteit met de nieuwste technieken om merken en mensen te verbinden. Altijd met focus op de juiste gebruikerservaring en het behalen van jouw doelstellingen.

Wil jij ook online excelleren? Neem dan contact op!

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Tom Hes
Neem contact op!