Rob petri nieuwe algemeen directeur van Reyez!

ROB PETRI NIEUWE ALGEMEEN DIRECTEUR VAN REYEZ!
Blog
1 jan. 2021
|
4 min leestijd

Reyez! heeft Rob Petri per 1 januari 2021 aangesteld als algemeen directeur. Hij krijgt de opdracht Reyez! verder te laten groeien, zowel organisch als middels overnames van andere digitale bureaus in de regio. Reyez!, waar inmiddels 28 mensen werken, denkt met het commerciële en bedrijfsinzicht van Petri exponentieel te kunnen groeien. “Groei is belangrijk om grotere klanten te kunnen bedienen”, zegt Hes. “We zijn niet te groot voor het servet, maar soms nog wel te klein voor het tafellaken. We willen dat daar verandering in komt.” Dat Hes Petri voor deze functie vroeg, was voor hem evident. “Ik ken Rob al heel lang, zijn ervaringen in ondernemerschap en weet wat zijn kwaliteiten zijn.” 

“De ambitie binnen Reyez! is duidelijk. Binnen drie jaar moeten we met het bedrijf een omzetverdubbeling kunnen realiseren. Ik ben weliswaar nieuw in de bureauwereld, maar heb wel ervaring in het laten groeien van bedrijven. En die kennis voeg ik toe aan dit mooie bedrijf”, aldus Petri. 

Tom Hes, eigenaar en huidig algemeen directeur van Reyez!, zal zich bezig gaan houden met business development en zich verder inzetten voor zijn andere succesvolle bedrijven. Eline Deutekom blijft creatief directeur binnen Reyez!. 

Reyez! is een full-service digitaal bureau, dat maatwerk concepten bedenkt, creëert en ontwikkelt. Een multidisciplinair team dat bestaat uit ambitieuze en geniale problem solvers; zowel technisch als creatief. Naast de ontwikkeling van websites, webshops en apps is de Alkmaarse onderneming ook sterk in software ontwikkeling en expert op het gebied van social media en online marketing.

Reyez!

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Tom Hes
Neem contact op!