AmbaFlex

Wereldwijde innovatie van verticaal transport

Over AmbaFlex

Innovatie staat zowel bij AmbaFlex als bij ons hoog in het vaandel, De positie als marktleider geeft hen de mogelijkheid om innoverend te blijven. Met een gebruikersvriendelijke digitale omgeving begeleiden we de bezoekers naar het product dat het beste bij hen past. De data die hieruit voortkomt moet zorgvuldig worden geanalyseerd en vanuit deze inzichten blijven we de campagnes verbeteren en wordt de positie als marktleider versterkt.

Facts

 • groei
  183
  verschillende nationaliteiten die website bezoeken
 • inschrijvingen 50.000+
  kliks vanuit Google campagnes in 2021
 • stijging 35%
  van de nieuwe bezoekers komen vanuit Google CPC & Bing CPC

Uitdaging

AmbaFlex is marktleider in het verticale transport. Hoe gaan we deze positie behouden en wereldwijd uitbouwen? Met de inzichten in de data vanuit de website kunnen onze dataspecialisten, net als AmbaFlex, blijven innoveren en de doelgroepen bereiken via nieuwe gebieden en marketingkanalen.

splatter
ambaflex uitdaging

Inzicht

Elke industrie vergt andere type producten. Door de focus op de industrie te leggen, vergemakkelijken we de productoriëntatie van de bezoeker en met een gebruikersvriendelijke digitale omgeving begeleiden we hen naar het product dat het beste bij hen past. De data die hieruit voortkomt moet zorgvuldig worden geanalyseerd en vanuit deze inzichten blijven we de campagnes verbeteren en wordt de positie als marktleider versterkt.

splatter
splatter

Creatie

De gebruiksvriendelijke interactie op de website zorgt ervoor dat de bezoekers optimaal geholpen worden bij het maken van hun productkeuze. We hebben een designsystem ontwikkeld met daarin iconensets voor de verschillende oplossingen en productvoordelen. De bezoeker wordt hierdoor optimaal begeleid in zijn oriëntatie naar innovatieve machines en transportoplossingen.

uitdaging splatter
uitdaging

Techniek

Als wereldwijd marktleider heeft AmbaFlex ook online te maken met bezoekers vanuit de hele wereld. Op basis van locatie toont de website de juiste content en contactmogelijkheden en worden de juiste kanalen op het gebied van customer service gecommuniceerd, zodat elke bezoeker inzicht heeft in de mogelijkheden die AmbaFlex hen biedt.

Ambaflex techniek video

Resultaten

De digitale omgeving van AmbaFlex sluit naadloos aan bij hun positie als marktleider. De iconen zijn helder en herkenbaar en helpen de bezoeker om snel het juiste product te vinden, of om zich makkelijk te oriënteren. Door het analyseren van de data kunnen we snel schakelen als het gedrag van de doelgroep verandert, en behouden op deze manier de positie als marktleider.

Ambaflex resultaat
Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?

Zorgscore
Vind de beste zorg in de buurt
Vind de beste zorg in de buurt
Villa Zoethout
Ontspannen koffie, eten en borrelen
Een nieuw horecaconcept waar je heerlijk kunt vertoeven, ook met je kids.
Juizz
Dé urban e-bike specialist
Door JUIZZ digitaal te transformeren zorgen we ervoor dat de merkbekendheid groeit en dat dé urban lifestyle zowel in de fysieke winkels als online wordt ervaren.
Woonopmaat
Welkom thuis
Een woningcorporatie die actief passende woningen matcht met huurders uit de regio en ontzorgt.
JLM Lubricants
Vooruitstrevende technologie in automotive
3D technologie zorgt dat automonteurs online snel kunnen vinden wat ze nodig hebben.
Keune Academy
Educatie voor professionals
Een online educatie tool om saloneigenaren op een interactieve manier te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun personeel.
Fietsvoordeelshop
Van lokale winkel naar nummer 1 webshop
De sterke online presence van Fietsvoordeelshop zorgt voor meer verkoop in de webshop en klanten in de winkels! #winwin
Jozo salt
Wereldwijd opvallen in een standaard segment
Hoe val je op als commodity? Voor JOZO maakten wij een online strategie waarin de schat aan zoutkennis doorgegeven kan en móet worden.
Bubalou
Ontketen een outdoor revolutie
Bubalou is niet meer weg te denken uit de outdoor branche. We hebben een merk gecreëerd die communiceert met zijn volgers en in een paar jaar tijd een gevestigde naam is in heel Nederland.
Pronk bouw
Aandacht voor ambacht
Door het ambacht van Pronk Bouw centraal te zetten in alle uitingen, is de naamsbekendheid vergroot en de concurrentiepositie versterkt.
Dobla
Een wereldwijd inspirerend ambacht
Het ambachtelijk geproduceerde, handmade chocolade inspireerde ons om een innovatieve ervaring voor chocoladeliefhebbers, -fijnproevers en -professionals te ontwikkelen.
Vektis
Inzichtelijke data voor de zorg
Uiteenliggende doelgroepen online faciliteren om de zorg in Nederland te verbeteren.
Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?