splash image
AmbaFlex
Wereldwijde innovatie van verticaal transport

Over AmbaFlex

Innovatie staat zowel bij AmbaFlex als bij ons hoog in het vaandel, De positie als marktleider geeft hen de mogelijkheid om innoverend te blijven. Met een gebruikersvriendelijke digitale omgeving begeleiden we de bezoekers naar het product dat het beste bij hen past. De data die hieruit voortkomt moet zorgvuldig worden geanalyseerd en vanuit deze inzichten blijven we de campagnes verbeteren en wordt de positie als marktleider versterkt.

Facts

 • groei
  183
  verschillende nationaliteiten die website bezoeken
 • inschrijvingen 50.000+
  kliks vanuit Google campagnes in 2021
 • stijging 35%
  van de nieuwe bezoekers komen vanuit Google CPC & Bing CPC

Uitdaging

AmbaFlex is marktleider in het verticale transport. Hoe gaan we deze positie behouden en wereldwijd uitbouwen? Met de inzichten in de data vanuit de website kunnen onze dataspecialisten, net als AmbaFlex, blijven innoveren en de doelgroepen bereiken via nieuwe gebieden en marketingkanalen.

splatter
ambaflex uitdaging

Inzicht

Elke industrie vergt andere type producten. Door de focus op de industrie te leggen, vergemakkelijken we de productoriëntatie van de bezoeker en met een gebruikersvriendelijke digitale omgeving begeleiden we hen naar het product dat het beste bij hen past. De data die hieruit voortkomt moet zorgvuldig worden geanalyseerd en vanuit deze inzichten blijven we de campagnes verbeteren en wordt de positie als marktleider versterkt.

splatter
splatter

Creatie

De gebruiksvriendelijke interactie op de website zorgt ervoor dat de bezoekers optimaal geholpen worden bij het maken van hun productkeuze. We hebben een designsystem ontwikkeld met daarin iconensets voor de verschillende oplossingen en productvoordelen. De bezoeker wordt hierdoor optimaal begeleid in zijn oriëntatie naar innovatieve machines en transportoplossingen.

uitdaging splatter
uitdaging

Techniek

Als wereldwijd marktleider heeft AmbaFlex ook online te maken met bezoekers vanuit de hele wereld. Op basis van locatie toont de website de juiste content en contactmogelijkheden en worden de juiste kanalen op het gebied van customer service gecommuniceerd, zodat elke bezoeker inzicht heeft in de mogelijkheden die AmbaFlex hen biedt.

Resultaten

De digitale omgeving van AmbaFlex sluit naadloos aan bij hun positie als marktleider. De iconen zijn helder en herkenbaar en helpen de bezoeker om snel het juiste product te vinden, of om zich makkelijk te oriënteren. Door het analyseren van de data kunnen we snel schakelen als het gedrag van de doelgroep verandert, en behouden op deze manier de positie als marktleider.

Ambaflex resultaat
Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?