TOGETHER WE

Afbeelding alt tekst

v ontwerpt en produceert op maat gemaakte spiraaltransporteurs, die wereldwijd worden gebruikt voor het verticaal transport en de tijdelijke opslag van goederen en verpakte producten. Ze bieden complete oplossingen, van ontwikkeling tot onderhoud, om klanten de meest kosteneffectieve oplossing te bieden. Innovatie staat bij AmbaFlex hoog in het vaandel. De positie als marktleider geeft hen de mogelijkheid om innoverend te zijn én blijven. 

FACTS

176

Verschillende nationaliteiten die de website bezoeken

32%

Bezoekers komen vanuit non-branded zoekwoorden 

100+

Leads via de website

Hoe zorgen we ervoor dat AmbaFlex de positie als marktleider behoudt en wereldwijd kan uitbouwen? Door middel van de inzichten in de data vanuit de website, kunnen onze specialisten de doelgroepen bereiken via diverse campagnes en marketingkanalen. De data die hieruit volgt zetten we om in inzichten waarmee we campagnes kunnen blijven verbeteren.


Man van Ambaflex bij een machine

De gebruiksvriendelijke interactie op de website zorgt ervoor dat bezoekers optimaal geholpen worden bij het maken van hun productkeuze. We hebben een designsystem ontwikkeld met daarin iconensets voor de verschillende oplossingen en productvoordelen. 

Mockup van twee mobieltjes met schermen van ambaflex.nl

De digitale omgeving van AmbaFlex sluit naadloos aan bij hun positie als marktleider. De iconen zijn helder en herkenbaar en helpen de bezoeker om snel het juiste product te vinden. Door het analyseren van de data kunnen we snel schakelen als het gedrag van de doelgroep verandert en kunnen we blijven innoveren.

Icoon van een sproeier
Icoon van een doos op een plank
Om bezoekers vanuit de hele wereld te voorzien van informatie, toont de website op basis van locatie de juiste content en contactmogelijkheden en worden de juiste kanalen op het gebied van customer service gecommuniceerd.
Ambaflex logo

Met Reyez! als gedreven digitaal partner werken we als één team samen aan onze wereldwijde online zichtbaarheid waardoor onze positie als marktleider continue versterkt

Tanja Schouten - Global marketing manager AmbaFlex

Volgende case

zorgscore

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Tom Hes
Neem contact op!