splash image
Fietsvoordeelshop
Van lokale winkel naar nummer 1 webshop

Over Fietsvoordeelshop

Familiebedrijf Fietsvoordeelshop is een van de grootste fietsenwinkels in Nederland met zeer ruime keuze aan fietsen, e-bikes en fietsaccessoires. De specialisten op de werkvloer adviseren mensen in hun zoektoch naar een nieuwe fiets, zodat zij er nog jaren van kunnen genieten. Zij waren een van onze eerste klanten en nog steeds is het een vruchtbare samenwerking waar we mega trots op zijn!

Facts

 • groei
  4000
  fietsen per maand via de webshop verkocht
 • stijging Volledige
  intergratie on-& offline
 • flexibel Flexibel
  platform inspelend op snelveranderende klantwens

Uitdaging

Hoe blijf je dé fietsenzaak van Nederland in een sterk concurrerende markt? Dat is en blijft de uitdaging voor onze partner Fietsvoordeelshop. En dus ook voor ons.

splatter
fvs wall

Inzicht

De klant van vandaag heeft een snel veranderende vraag en weet wat ‘ie wil. Een webshop die net zo flexibel is als hijzelf is dan de oplossing.

splatter
uitdaging
uitdaging

Creatie

Fietsvoordeelshop staat voor persoonlijk en servicegericht. Geen onzin, maar écht. Dichtbij de klant en dicht op de markt. Wij ontwikkelden een multifunctionele en toegankelijke huisstijl die toepasbaar is op alle platforms en kanalen. Online en offline, binnen en buiten.

uitdaging
uitdaging

Techniek

Let’s talk code. We maakten koppelingen met Cycle software, ontwikkelden verschillende API’s én automatiseringstools in de backend, zodat de winkels weten welke fietsen geleverd moeten worden. Belangrijk gegeven was dat de webshop ook piekmomenten steady kon opvangen.

fvs wall
fvs wall

Resultaten

Als bezoeker ervaar je in de winkels en in de webshop hetzelfde. Met een breed assortiment aan kwaliteitsfietsen, bijbehorende accessoires en alle voordelen, ondersteund door vakkundig advies, de allerbeste service en geweldig onderhoud. En: de sterke online presence van Fietsvoordeelshop zorgt voor meer klanten in de winkels! #winwin

fvs wall
Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?