Fietsvoordeelshop

Van lokale winkel naar nummer 1 webshop

Over Fietsvoordeelshop

Familiebedrijf Fietsvoordeelshop is een van de grootste fietsenwinkels in Nederland met zeer ruime keuze aan fietsen, e-bikes en fietsaccessoires. De specialisten op de werkvloer adviseren mensen in hun zoektoch naar een nieuwe fiets, zodat zij er nog jaren van kunnen genieten. Zij waren een van onze eerste klanten en nog steeds is het een vruchtbare samenwerking waar we mega trots op zijn!

Facts

 • groei
  4000
  fietsen per maand via de webshop verkocht
 • stijging Volledige
  intergratie on-& offline
 • flexibel Flexibel
  platform inspelend op snelveranderende klantwens

Uitdaging

Hoe blijf je dé fietsenzaak van Nederland in een sterk concurrerende markt? Dat is en blijft de uitdaging voor onze partner Fietsvoordeelshop. En dus ook voor ons.

splatter
fvs wall

Inzicht

De klant van vandaag heeft een snel veranderende vraag en weet wat ‘ie wil. Een webshop die net zo flexibel is als hijzelf is dan de oplossing.

splatter
uitdaging
uitdaging

Creatie

Fietsvoordeelshop staat voor persoonlijk en servicegericht. Geen onzin, maar écht. Dichtbij de klant en dicht op de markt. Wij ontwikkelden een multifunctionele en toegankelijke huisstijl die toepasbaar is op alle platforms en kanalen. Online en offline, binnen en buiten.

uitdaging
uitdaging

Techniek

Let’s talk code. We maakten koppelingen met Cycle software, ontwikkelden verschillende API’s én automatiseringstools in de backend, zodat de winkels weten welke fietsen geleverd moeten worden. Belangrijk gegeven was dat de webshop ook piekmomenten steady kon opvangen.

fvs wall
fvs wall

Resultaten

Als bezoeker ervaar je in de winkels en in de webshop hetzelfde. Met een breed assortiment aan kwaliteitsfietsen, bijbehorende accessoires en alle voordelen, ondersteund door vakkundig advies, de allerbeste service en geweldig onderhoud. En: de sterke online presence van Fietsvoordeelshop zorgt voor meer klanten in de winkels! #winwin

fvs wall
Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?

Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?

Zorgscore
Vind de beste zorg in de buurt
Vind de beste zorg in de buurt
Villa Zoethout
Ontspannen koffie, eten en borrelen
Een nieuw horecaconcept waar je heerlijk kunt vertoeven, ook met je kids.
Juizz
Dé urban e-bike specialist
Door JUIZZ digitaal te transformeren zorgen we ervoor dat de merkbekendheid groeit en dat dé urban lifestyle zowel in de fysieke winkels als online wordt ervaren.
Woonopmaat
Welkom thuis
Een woningcorporatie die actief passende woningen matcht met huurders uit de regio en ontzorgt.
JLM Lubricants
Vooruitstrevende technologie in automotive
3D technologie zorgt dat automonteurs online snel kunnen vinden wat ze nodig hebben.
Keune Academy
Educatie voor professionals
Een online educatie tool om saloneigenaren op een interactieve manier te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun personeel.
Jozo salt
Wereldwijd opvallen in een standaard segment
Hoe val je op als commodity? Voor JOZO maakten wij een online strategie waarin de schat aan zoutkennis doorgegeven kan en móet worden.
Bubalou
Ontketen een outdoor revolutie
Bubalou is niet meer weg te denken uit de outdoor branche. We hebben een merk gecreëerd die communiceert met zijn volgers en in een paar jaar tijd een gevestigde naam is in heel Nederland.
Pronk bouw
Aandacht voor ambacht
Door het ambacht van Pronk Bouw centraal te zetten in alle uitingen, is de naamsbekendheid vergroot en de concurrentiepositie versterkt.
Dobla
Een wereldwijd inspirerend ambacht
Het ambachtelijk geproduceerde, handmade chocolade inspireerde ons om een innovatieve ervaring voor chocoladeliefhebbers, -fijnproevers en -professionals te ontwikkelen.
Vektis
Inzichtelijke data voor de zorg
Uiteenliggende doelgroepen online faciliteren om de zorg in Nederland te verbeteren.
AmbaFlex
Wereldwijde innovatie van verticaal transport
Een digitale gebruikersvriendelijke omgeving die, op basis van locatie, de juiste content toont.
Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?