Together we

Afbeelding van vrouw met een fietsvoordeelshop.nl bakfiets
Fietsvoordeelshop, één van onze eerste klanten, groeide de afgelopen jaren van lokale fietsenwinkel uit tot de nummer 1 fietsenwinkel van Nederland. Niet alleen met 26 fysieke winkels, maar ook met een waanzinnig sterk groeiende webshop. Samen zorgden we ervoor dat de jaaromzet een weekomzet werd. En daar zijn wij als full-service digital partner mega trots op.

FACTS

0
Bekeken producten per maand op de webshop
0
Fietsen per maand via de webshop verkocht
0
Verschillende systemen, één
schaalbare omnichannel infrastructuur

Om dé fietsenzaak van Nederland te blijven in een sterk concurrerende markt, staat Fietsvoordeelshop voor de uitdaging om in te spelen op de snel veranderende vraag van de moderne klant. De sleutel tot succes ligt in het bieden van een webshop die net zo flexibel is als de klant zelf, waardoor ze precies kunnen vinden wat ze willen en nodig hebben.

Afbeelding van man met een fietsvoordeelshop.nl bakfiets en zijn zoon

Fietsvoordeelshop legt de nadruk op persoonlijke service en nauwe betrokkenheid bij de klant en de markt. We hebben een veelzijdige en toegankelijke huisstijl gecreëerd die naadloos kan worden toegepast op alle platforms en kanalen, zowel online als offline. Bovendien hebben we technologische oplossingen geïmplementeerd, zoals koppelingen met Cycle software, verschillende API's en automatiseringstools in de backend, om ervoor te zorgen dat de winkels altijd weten welke fietsen ze moeten leveren, zelfs tijdens piekmomenten in de webshop. 

Telefoon mockup van Fietsvoordeelshop.nl zijn website

Als bezoeker ervaar je in de winkels en in de webshop hetzelfde. Met een breed assortiment aan kwaliteitsfietsen, bijbehorende accessoires en alle voordelen, ondersteund door vakkundig advies, de allerbeste service en geweldig onderhoud. En: de sterke online presence van Fietsvoordeelshop zorgt voor meer klanten in de winkels! #winwin

Afbeelding van fietsvoordeelshop.nl flyer
Afbeelding van fietsvoordeelshop.nl tasje
Logo Fietsvoordeelshop.nl

Door samen online te blijven ontwikkelen hebben we ervoor gezorgd dat de jaaromzet een weekomzet werd.

Rutger Pronk - CTO CycloVriend

Volgende case
Dobla

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Klaas-Jan Mud
Neem contact op!