TOGETHER WE

Afbeelding alt tekst

Pro6 onderscheidt zich door de unieke combinatie van architectuur en projectontwikkeling. Pro6 ontwikkelt én ontwerpt woningbouwprojecten door heel Nederland, met passie voor design en duurzame leefomgevingen als kernwaarden. Bij Pro6 staat de totale ruimtelijke beleving, zowel binnen als buiten, centraal. 

FACTS

0

Meer bereik online

0

Meer website bezoekers via organische zoekresultaten

0

Gemiddelde betrokkenheid op organische social berichten

Mockup van een laptop en mobiel waar de pro6 website getoond wordt.

Hoe versterken we het unieke en vooruitstrevende karakter van Pro6? Door een rebranding waarin de kernwaarden beleefd worden en de naam van Pro6 Vastgoed te veranderen naar Pro6. Hiermee leggen we de focus op de jarenlange expertise en de unieke combinatie van ontwerp en ontwikkeling van toonaangevende leefomgevingen.

We hebben een nieuwe merkidentiteit ontwikkeld waarin het unieke werkproces visueel de bouwstenen vormt en een 'ruimte' creëert. Met de website worden bezoekers geinspireerd en betrokken door de unieke aanpak en expertises te laten ervaren. 

Door slimme code toont de website beeldvullende video's en fotografie zonder aan performance in te leveren. Oog voor esthetiek en kwaliteit ervaar je door de subtiele micro-animaties welke de bezoekersbeleving verrijken zonder de vindbaarheid te niet te doen. Goede gestructureerde data en analytics zorgen er voor dat de website de marketing inspanningen maximaal ondersteund en de autoriteit vergroot en er kwalitatieve leads gegenereerd worden.

Mockup van een tablet en mobiel waar de pro6 website getoond wordt.
Pro6 huisstijlhandboek
Mockup visitekaartjes pro6


Pro6 heeft een een transitie gemaakt van vastgoedontwikkelaar naar gebiedsontwikkelaar. De merkidentiteit is versterkt in toonaangevende en unieke woningbouwontwikkeling. Pro6 is in ontwikkeling om dé autoriteit in toonaangevende woningbouwontwikkeling in Nederland te worden met lokale bekendheid en nog betere vindbaarheid online.

Logo pro6

Met Reyez! samen hebben we onze merkpositionering aangescherpt en een unieke merkidentiteit ontwikkeld waarmee wij autoriteit verwerven op de ontwikkeling van toonaangevende leefomgevingen.

Marco Kramer - Architect / Directeur Pro6

Volgende case

Intal

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Klaas-Jan Mud
Neem contact op!