TOGETHER WE

Afbeelding alt tekst

Vektis draagt bij aan goede zorg. Om operationele processen tussen zorgverzekeraars, zorgverleners en overheden slimmer te organiseren, hadden deze partijen behoefte aan een portaal waar al deze tools aanwezig waren. Wij hebben deze digitale transformatie van begin tot eind gefaciliteerd op het gebied van branding, development en conversie, een beveiligde omgeving en optimale gebruiksvriendelijkheid voor alle verschillende doelgroepen.

FACTS

0

Bezoekers vanuit zoekmachines

0

Unieke bezoekers per jaar 

0

Leads via de website

Mockup van devices met een afbeelding van de vektis website

Hoe kunnen we de verschillende doelgroepen van Vektis (de overheid, medici en zorgverzekeraars) online faciliteren om de zorg te verbeteren? Vektis beschikt over een unieke database met alle declaratiedata in de zorg. Een goed beveiligd portaal met slimme, interactieve webtools en een optimale gebruiksvriendelijkheid voor alle doelgroepen draagt proactief bij aan betere inzichten in het gebruik van de zorg over de volle breedte.

We hebben ervoor gezorgd dat de data die Vektis beschikbaar heeft gesteld, voor alle doelgroepen toegankelijk is, en dit was onze leidraad bij het ontwikkelen van het platform en de online tools. Het verwerken en het toegankelijk en inzichtelijk maken van de data hebben de hoogste prioriteit gekregen. De herkenbare stijl en uitstraling van Vektis is in alle uitingen doorgevoerd.

De veiligheid van zorgdata had de hoogste prioriteit gedurende het hele project. Met succes hebben we een portaal met Single sign-on opgezet, waardoor alle goed beveiligde digitale producten uniform toegankelijk zijn vanuit één portaal.

Mockup van vektis.nl op verschillende devices

Het Vektis platform biedt optimale online ondersteuning voor alle verschillende doelgroepen. De administratieve lasten worden verlicht en door de inzichten die hiermee gegeven worden, wordt de geleverde zorg in Nederland verbeterd. De positie van Vektis als hét informatiecentrum van de zorg is hierdoor verstevigd en uitgebouwd. 

Vektis logo

Samen met Reyez! als betrokken digitaal partner werken we aan een goede online ervaring en inzichten om de zorg in Nederland te kunnen verbeteren.


Volgende case

Bubalou

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Tom Hes
Neem contact op!