splash image
Vektis
Inzichtelijke data voor de zorg

Over Vektis

Vektis draagt bij aan goede zorg. Om operationele processen tussen zorgverzekeraars, zorgverleners en overheden slimmer te organiseren, hadden zij behoefte aan een portaal waar al deze tools aanwezig waren. Wij hebben deze digitale transformatie van begin tot eind gefaciliteerd op het gebied van branding, development en conversie, een beveiligde omgeving en optimale gebruiksvriendelijkheid voor alle verschillende doelgroepen.

Facts

  • groei
    200%
    groei aantal bezoekers in 1 jaar
  • inschrijvingen 230.000
    bezoekers per maand die gebruik maken van de online producten

Uitdaging

Hoe kunnen we de uiteenliggende doelgroepen, zoals de overheid, medici en zorgverzekeraars, online faciliteren om de zorg in Nederland te verbeteren? Als digitaal partner hebben wij deze digitale transformatie compleet omarmd. Onze specialisten op het gebied van strategie, creatie, development en marketing hebben de krachten gebundeld om handige tools te creëren waarmee de de operationele processen slimmer georganiseerd kunnen worden.

splatter
vektis uitdaging

Inzicht

Vektis beschikt over een unieke database met alle declaratiedata in de zorg. Een goed beveiligd portaal met slimme, interactieve webtools en een optimale gebruiksvriendelijkheid voor alle doelgroepen draagt proactief bij aan betere inzichten in het gebruik van de zorg over de volle breedte.

splatter
uitdaging
uitdaging

Creatie

De data die door Vektis beschikbaar gesteld is, moet toegankelijk zijn voor alle doelgroepen. Voor zowel de ontwikkeling van het platform als de uitwerking van de online tools hebben we dit als rode draad door alle uitingen laten lopen. Het verwerken en het toegankelijk en inzichtelijk maken van de data hebben de hoogste prioriteit gekregen. De herkenbare stijl en uitstraling van Vektis is in alle uitingen doorgevoerd.

Techniek

Zorgdata is goed beschermd en dit heeft door het gehele project de hoogste prioriteit gekregen. En met succes: het portaal heeft een Single sign-on, alle goed beveiligde, digitale producten zijn uniform toegankelijk vanuit één portaal.

Vektis techniek

Resultaten

Het Vektis platform biedt optimale online ondersteuning voor alle verschillende doelgroepen. De administratieve lasten worden verlicht en door de inzichten die hiermee gegeven worden, wordt de geleverde zorg in Nederland verbeterd. De positie van Vektis als hét informatiecentrum van de zorg is hierdoor verstevigd en uitgebouwd.

Vektis resultaat
Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?