TOGETHER WEAfbeelding alt tekst

Zorgscore is dé website om de beste zorg te vinden en verzamelt van iedere zorgaanbieder de scores van de belangrijkste reviewplatforms in Nederland. In één oogopslag kun je de zorgaanbieders in de buurt met elkaar vergelijken. Zo vind je heel makkelijk de beste zorg bij jou in de buurt.

FACTS

0

Reviews verzameld

0

Unieke bezoekers per maand via organisch zoekverkeer

0

Geverifieerde zorgaanbieders binnen een half jaar 

Hoe zorgen we ervoor dat we alle online reviews van verschillende reviewplatforms en social kanalen bundelen tot een totaalscore, zodat de bezoeker gemakkelijk de zorgaanbieders met elkaar kan vergelijken? Door een schaalbaar platform met een sterke visuele stijl te ontwikkelen, die Nederlanders activeert om op de website zorgaanbieders te vergelijken.

Vrouw op een tablet die naar zorgscore.nl kijkt

We hebben een iconische en herkenbare merkidentiteit gecreëerd. Door gebruik te maken van een kleurenpalet dat meekleurt in de getoonde score, worden zorgaanbieders gestimuleerd om zich te verbeteren. Deze iconische stijl versterkt de merkherkenbaarheid. Ook buiten de eigen website. 

Mockup op telefoons van zorgscore.nl

Daarnaast is een script ontwikkeld die de reviews van verschillende websites en social kanalen verzamelt en een totaalscore berekent van de zorgaanbieder. De techniek is intelligent opgezet zodat deze schaalbaar is en de performance goed blijft. Met de door ons ontwopen en ontwikkelde vergelijkingswebsite ontvangt Zorgscore.nl in een half jaar tijd meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand via organisch zoekverkeer. Door het gebruik van social media en online marketing zijn er inmiddels meer dan 50.000 geverifieerde zorgaanbieders, die op het platform vergeleken kunnen worden.

Illustratie van personen die een verificatie check omhoog houden
Illustratie van personen die een rating geven


Met de experts van Reyez! hebben we een iconische merkidentiteit gecreerd en technisch vooruitstrevend platform ontwikkeld welke stimulerend werkt.

Jan Henk Nawijn - Eigenaar Zorgscore

Volgende case

Pro6

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Tom Hes
Neem contact op!