Onze aanpak

How to rule.

Plezier is de drijvende kracht achter het succes van onze werkwijze. Daarnaast zijn we ambitieus, resultaatgericht en een tikkeltje rebels. Onze succesformule? Think, Create, Accelerate

THINK

Bij de start van elke samenwerking, project of campagne trappen we af met een kick-off. Daarin stellen we het team samen en leren we elkaar beter kennen. Met een agile aanpak van projecten houden we bovendien altijd ruimte voor nieuwe inzichten en is de kans op onverwachte kosten of tijdverlies kleiner.

We gaan aan de slag met strategie. In één of meerdere workshops duiken we diep in jouw business en nemen de tijd om jouw merk, organisatie, markt en doelen in kaart te brengen. Door data te analyseren en ons te richten op de mens en haar behoeften, definiëren we snel jouw uitdaging. Dat is ons startpunt. Jouw wensen zetten we om naar doordachte strategieën en geweldige concepten!

CREATE

Alles wat nodig is om een geweldige digitale beleving te realiseren, creëren we. Een brand movie, nieuwe website, overtuigende campagne of inspirerende contentkalender? Laat jouw branding maar aan ons over! Al onze creatieve designers en developers werken samen. En om de ideale klantreis vorm te geven, werken we nauw samen met jou en waar nodig betrekken we ook jouw klant bij het proces.

Dankzij ons transparante ontwikkelproces weet je altijd waar we staan. Check bijvoorbeeld de backlog wanneer je wilt of bel de project manager. We werken in korte sprints van twee weken aan jouw project. Aan het einde van elke sprint komen we bij elkaar en worden nieuwe modules opgeleverd. Samen bepalen we dan welke user stories we gaan oppakken in de volgende sprint.

ACCELERATE

Na een oplevering laten we je niet los. Sterker nog, nu begint het pas! We gaan met creativiteit, kennis en ervaring aan de slag om jouw gewenste resultaat te halen.

Ons marketingteam zet alle beschikbare tools in om te monitoren, meten, analyseren, rapporteren en optimaliseren om jouw groei te versnellen.

Rob
Contact Rob
arrow