SERVICES

Content managment systeem

Zelf je content aanpassen met een CMS

Om je website of webshop te beheren, heb je een CMS nodig: een Content Management Systeem. We kunnen een CMS voor je bouwen maar vaak is dat helemaal niet nodig. Het gebruik van een bestaand CMS, zoals het door onszelf ontwikkelde Nuna, of een CMS als Shopify, Drupal, Joomla of WordPress, is een snellere en eenvoudigere optie.

Zelf je website, webshop of app beheren is met een CMS heel eenvoudig. Je hoeft niets te snappen van php, css of Laravel om pagina’s, afbeeldingen, tekst en andere content toe te voegen of te wijzigen. Met front-end bewerking wordt dat nog makkelijker: je kan meteen zien hoe je aanpassingen er ‘aan de voorkant’ voor je bezoekers uitzien.

stijging

Een CMS is voor meer dan alleen contentbeheer?

Welk Content Management Systeem je kiest, hangt af van de functionaliteiten die je nodig hebt. Heb je een webshop, dan is Shopify wellicht een goed CMS voor jou. Daarmee kun je makkelijk koppelingen maken met softwareapplicaties, financiële pakketten en voorraadsystemen.

Wij adviseren je graag over het systeem dat het beste bij jouw wensen past én dat voor jou en je medewerkers het makkelijkst werkt. Met specifieke toegangsrechten kan HR zelf vacatures plaatsen, en updaten je productteams zelf hun productpagina’s. Handig!

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases