SERVICES

Merkstrategie

Merkstrategie: jouw brand wordt een echte persoonlijkheid

Jouw merk heeft een unieke uitstraling en een unieke merkbelofte nodig. Hoe kun je je anders onderscheiden van je concurrenten? Met een merkstrategie bepaal je de richting en het doel van jouw marketing en communicatie. Zonder zo’n ‘brand strategy’ is het moeilijk om helder te communiceren waar je voor staat en waarom klanten bij je moeten aankloppen.

stijging

Hoe krijgen we jouw merk top of mind bij de juiste doelgroep?

Samen kijken we naar jouw merkpositionering, bijvoorbeeld in een strategieworkshop. Welke positie neem jij in tussen je concurrenten? Ben je de breedst gesorteerde, de beste of de goedkoopste? Als we weten waar je voor staat, kunnen we een heldere boodschap formuleren voor je doelgroep.

Het bepalen van je merkstrategie gaat niet alleen over usp’s en merkbeloften.We kijken ook naar de visuele uitstraling van je merk: je merkidentiteit. Dit gaat over elementen zoals het logo en de huisstijl. Onze branding specialisten geven jouw merk de juiste look & feel.

Zeker als je de stap van offline naar online wilt zetten, zul je een sterke merkstrategie moeten hebben voor een succesvolle digitale transformatie. We denken graag met je mee!

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases