Development

Services

De fundering van jouw succes

De strategie voor jouw nieuwe website, shop of app is bepaald en het concept en ontwerp zijn goedgekeurd. Nu kunnen we gaan bouwen! Dat is het voordeel van alle disciplines onder één dak: de lijnen zijn kort en er staat een compleet team voor je klaar - inclusief back- en frontend developers, devOps en app developers - die het design omzetten naar een razendsnelle website.

Javascript, css, html, php, cms, api’s: development is misschien geen gesneden koek voor je. Toch houden we jou als opdrachtgever graag actief betrokken. We werken agile, in ‘sprints’: korte tijdvakken van 2 - 4 weken waarin een bruikbaar onderdeel van het project opgeleverd wordt. Na elke sprint presenteren we onze voortgang en stap voor stap zie je jouw project groeien.

stijging

De beste customer experience

Jouw site of shop blijft snel en gebruikersvriendelijk, ook als er meer bezoekers komen. Wij kiezen de software die bij jouw bedrijf past. Geen ingewikkelde codes, maar een praktisch Content Management Systeem waarmee je zelf je website of app kunt beheren. Daarnaast bieden we je alle hosting, onderhoud en support die je nodig hebt.

Ontdek meer

Gerelateerde cases

Rob
Contact Rob
arrow