SERVICES

Content marketing

Content marketing: de persoonlijke manier van je doelgroep benaderen

Contentmarketing draait om het creëren en verspreiden van waardevolle en relevante content die aanslaat bij je doelgroep. Met de juiste content bouw je een relatie met ze op en boost je je conversies. Maar hoe pak je dat aan? Wat is de juiste tone of voice? Welke onderwerpen kies je en in welke vorm giet je de content: tekst, foto of video?

Laat ons je helpen een contentstrategie te bepalen en op basis daarvan een contentmarketingplan te maken. Daarin leggen we vast over welke onderwerpen content gemaakt gaat worden, voor welke kanalen, in welke vorm en met welke frequentie. Als je wilt, maken we een complete contentkalender voor het hele jaar, zodat je zowel inhoudelijk als qua vorm en frequentie precies weet wat je te doen staat.

stijging

Alle creativiteit onder één dak

Super als je zelf de content gaat maken en publiceren, maar we snappen het ook als je daar de tijd of de mensen niet voor vrij kan maken. Bij Reyez! werken diverse content creators, van tekstschrijvers tot motion graphic designers, die geweldige content voor je website, shop en social media kunnen maken. Denk aan het schrijven en optimaliseren van nieuwsbrieven, posts, blogs en mail funnels, ebooks en podcasts, video’s en animaties.

Al ligt onze focus op contentmarketing voor online kanalen, met nieuws- en persberichten kunnen we ook offline free publicity genereren. Content is king, zeker bij Reyez!

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases