SERVICES

Content strategie

Contentstrategie: hoe komen we in contact met nieuwe klanten en volgers?

Naamsbekendheid en leadgeneratie zijn voor bedrijven de belangrijkste reden om serieus in te zetten op het creëren en delen van waardevolle content. Maar hoe pak je dat aan? Met een heldere contentstrategie als onderdeel van je contentmarketingplan, kun je opvallen met onderscheidende content en echt van betekenis zijn voor je klanten en volgers.

Laten we samen de ultieme strategische en praktische aanpak bepalen voor het bedenken, maken en verspreiden van jouw content. Dat doen we door de unieke waarden van jouw bedrijf te vertalen naar een herkenbare beeldtaal en concrete contentideeën, met een heldere boodschap en de juiste tone of voice.

stijging

Een social media strategie draait om goede planning

Met een contentkalender weet je de komende maanden precies welke content er gemaakt moet worden voor welke kanalen. Ons advies omvat alle (hoofdzakelijk digitale) content die je uitgeeft als bedrijf, van blog en persbericht tot e-mailmarketing en Instagram-feed.

Wil je dat wij de contentcreatie doen? We love it! Tekst, fotografie, video, podcast, banners en advertenties: we maken zowel de organische als de advertentiecontent voor je.

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases