SERVICES

Conversie optimalisatie

Omdat elke klik jou én je bezoeker iets moet opleveren

Geweldig als je website of shop meer bezoekers krijgt. Maar levert het ook iets op? Kopen ze je producten (harde conversie), downloaden ze je brochure of vragen ze een offerte aan (softe conversie)? Conversie is het moment waarop bezoekers doen wat je wilt dat ze doen.

Conversie optimalisatie: het is ons werk. Het is waarom onze UX designers continu spelen met de kleur of locatie van een knop, waarom onze data-analisten alles A/B-testen en waarom onze tekstschrijvers in het hoofd van de lezer kruipen. We willen resultaat zien! Bij Reyez! zien we conversie-optimalisatie (CRO) als een topsport, en wij willen er olympisch kampioen in zijn.

stijging

Gun jouw site een conversie make-over

Met onze unieke CRO-scan analyseren we elk aspect van je site. Van de lay-out en het ontwerp tot de tekst en de calls-to-action. Kan die click-through rate (CTR) nog hoger? Waarom klikt een klant niet op de koopknop? Moet een tekst worden aangepast? Een andere foto, of een video erbij? Zowel op websites en in webshops als bij SEO, SEA en advertentiecampagnes mikken we altijd op de hoogst mogelijke conversie, en daarmee een hoog rendement op je advertentie-uitgaven (ROAS).

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases