together WE 

Marktkraam

Marktplaatsen zijn groot in de webwinkelwereld. Shops als Bol.com, Marktplaats en Etsy bieden bedrijven een platform om hun producten te verkopen en een groter publiek te bereiken. Je hoeft geen eigen webshop meer te hebben en kan zelfs opslag en verzending uitbesteden.

Dropshopping is hot. Toch zien wij het niet als de ideale e-commercestrategie. Als jij als dropshipper de regels van het platform overtreedt, door fouten in je productfeed of niet kloppende voorraadcijfers, dan kan het platform jou bestraffen met minder zichtbaarheid of uitsluiting. En wat als ze ophouden te bestaan, jou of jouw producten weigeren, of de commissie opschroeven?

Spread the risk, seize the opportunity.
Als ecommerce-specialisten zien wij meer in een omnichannel-strategie. Daarbij behoud je je eigen webshop of fysieke winkel en benut je de kansen die marktplaatsen bieden. Zo bouw je jouw imperium niet volledig op de virtuele grond van een online platform.

Gebruik je aanwezigheid op marktplaatsen ook om traffic naar je eigen shop te genereren – met een pricing tool als Omnia houd je de producten in jouw winkel net iets goedkoper dan die op Zalando of Bol. Zo kun je concurreren met de grote winkels, zonder dat zij reden hebben om jou uit de markt te vechten.

Afbeelding van Lily Molina
Lily Molina
Aanvoerder Marketing

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Lily Molina
Neem contact op!