SERVICES

Website development

Een technisch sterke website is de fundering van jouw online succes

Onze developers (frontend, backend en fullstack) zijn experts in talen als html, php, css en JavaScript. Misschien zeggen deze termen jou niets, maar geloof ons: we eat, sleep and breathe code. Een website kan pas succesvol worden, als de techniek goed in elkaar zit – snelwerkend, hacker-proof, google-friendly en mobile first.

Het Reyez! DevOps-team bouwt alle soorten webapplicaties. Apps, landingspagina’s, webshops en websites met een eenvoudig CMS, maar ook grote global sites op verschillende internationale domeinen en klantportalen met ingewikkelde webtechnologie, veel functionaliteiten en koppelingen met externe systemen.

stijging

We betrekken je bij het hele proces

Om het hele proces van website development voor jou inzichtelijk te maken, werken we agile met bijvoorbeeld design sprints en scrum-methodes. Daarmee zorgen we er bovendien voor dat we jouw webapplicatie op tijd en binnen het budget opleveren.

We bieden ook Website as a Service (WAAS), waarmee je voor een vast bedrag per maand beschikt over een makkelijk te beheren website. Je bouwt online aan je business zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onderhoud en technische details.

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases