SERVICES

App development

App development voor iOS of Android: bij ons is alles mobile first

App development is een bijzondere tak van sport. Er zijn maar twee app-platformen, iOS en Android, die allebei specifieke development-skills vragen. En laten wij nou alle kennis in huis hebben om zowel voor de Appstore van Apple (iOS) of de Playstore op Android-telefoons mobiele apps te ontwikkelen!

Ons Mobile development-team heeft veel ervaring in React Native, het framework waarmee ze native apps kunnen bouwen voor zowel iOS als Android. Een native app benut de specifieke functionaliteiten van het type mobiele telefoon. Dat maakt een native app interessanter dan een web-based app (soort miniwebsite) of een hybride app (geschikt voor iOS én Android).

stijging

Maak van je app een must-have

Native apps zijn ontworpen volgens de interface en ontwerprichtlijnen van het platform, waardoor ze intuïtiever en gebruiksvriendelijker zijn. Ze hebben toegang tot de native functies van het mobiele apparaat, zoals de camera, GPS en pushmeldingen. Daarmee vergroot je het nut, de functionaliteit en het gebruiksgemak van de app.

Na het ontwerp, het bouwen en het uitgebreid testen van de app, loodsen wij de applicatie door het strenge goedkeuringsproces van de Appstore. Jouw iOS app of Android app is ready for download!

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases