SERVICES

Branding

Jouw merk is zo sterk als de consistentie van je branding

Wat hebben alle sterke merken met elkaar gemeen? Ze hebben hun branding op orde. Hun merkidentiteit is zo duidelijk dat mensen alleen al bij het zien van de kleur van het logo weten over welk bedrijf het gaat. Het bedrijf ís het merk.

Branding gaat niet alleen over het ontwikkelen van een huisstijl. Het is een continu proces van het versterken van de merkuitstraling en merkbeleving van alles binnen je bedrijf. Dus niet alleen je logo en de website, maar ook de servicebus, de showroom, de bedrijfskleding en de tekst in een bevestigingsmail: alles moet jouw merk ademen.

stijging

Creëer intern en extern een consistente beleving van je merk

Wat is nu jullie corporate identity? Hoe zien jullie jezelf en wat wil je uitstralen? Laten we starten met een strategie workshop om je merkstrategie door te lichten. We bedenken waar nodig een nieuwe vorm- of beeldtaal en creëren een huisstijl met richtlijnen voor onder andere kleur, lettertypegebruik en tone-of-voice.

Alle web- en social media content en campagnes moeten dezelfde uitstraling hebben. Onze visual designers staan voor je klaar. En met de brandkit of het design systeem die we voor je maken kun je zelf de content creëren waarmee je de merkbeleving versterkt.

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases