SERVICES

Data analytics

Met Data & Analytics maak je kansen zichtbaar

Data & analyse, daar zijn wij dus belachelijk goed in. Het is wat online zo kansrijk maakt: je kunt er alles testen, meten, automatiseren en in statistieken gieten, zodat we steeds beter klantgedrag en zelfs omzetten kunnen voorspellen. Growth hacking to the max!

Om betrouwbare analyses te maken, scannen we eerst je hele bedrijf. We kijken naar de inrichting van je organisatie en knopen alle systemen aan elkaar met handige data-analyse tools.

stijging

Van inzicht naar actie, van meten naar weten

Met een marketing automation tool als Leadinfo kun je leadopvolging monitoren en managen. Als sales te weinig doet met de hot leads, zie je dat meteen. Tools als Google Analytics, Google Tagmanager en Google Data Studio geven inzicht in het gedrag van gebruikers. Je kunt precies zien wat mensen doen op een website of in een app, hoe ze navigeren en waar ze eventueel vastlopen.

We meten de volledige klantreis, van oriëntatie tot aankoop. Hoe komt iemand bij jou? Via welke kanalen, op welke momenten? Je krijgt van onze data-analisten periodiek een rapport met een heldere analyse én een advies over het verbeteren van bijvoorbeeld websiteverkeer, campagnes, zoekwoorden en conversies.

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases