TOGETHER WE GATHER

Sherlock pet en pijp

Data & analyse, daar zijn wij dus belachelijk goed in. Het is wat online zo kansrijk maakt: je kunt er alles testen, meten, automatiseren en in statistieken gieten, zodat we klantgedrag en zelfs omzetten kunnen voorspellen. Growth hacking to the max!

Van meten naar weten, van inzicht naar actie.
In een ‘data-driven’ organisatie komt het succes niet door de hoeveelheid data die is verzameld, maar door de relevante informatie die eruit is gefilterd. Om betrouwbare analyses te maken, scannen we eerst je hele bedrijf. We kijken naar de inrichting van je organisatie en knopen alle systemen aan elkaar met handige data-analyse tools.

Data will show us the way.
We meten de volledige klantreis, van oriëntatie tot aankoop.  Hoe komt iemand bij jou? Via welke kanalen, op welke momenten? Waar tools als Google Analytics, Google Tagmanager en Google Data Studio inzicht geven in het gedrag van gebruikers, kan een marketing automation tool als Leadinfo ervoor zorgen dat jouw salesmensen geen hot lead meer missen.

Je krijgt van onze data-analisten periodiek een rapport met een heldere analyse én een advies over het verbeteren van bijvoorbeeld websiteverkeer, campagnes, zoekwoorden en conversies. Ondernemen op je onderbuikgevoel is mooi, but numbers don’t lie..

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Lily Molina
Neem contact op!