SERVICES

Design sprints

Met een design sprint van concept naar prototype

Klaar voor een design sprint? Get set… go! Een design sprint is een geweldige manier om snel een idee te testen of de werkelijke behoefte helder te krijgen. Met een sprint bouwen we in vijf dagen een werkend prototype van een website of app. Een inspirerend proces waar we je als klant graag bij betrekken.

Wij werken in onze design sprints graag vanuit het principe van Design thinking. Daarbij staat de gebruiker en zijn behoeftes centraal. Voor wie ontwikkelen we dit product? Wat wil de eindgebruiker nou écht? Welk probleem gaan we voor ze oplossen?

stijging

In vijf dagen van een schets naar een werkend prototype

Een design sprint begint met mapping. Je wilt inzicht krijgen in de klantreis, in de problemen die je kan tegenkomen en in de user stories. Op dag twee en drie werken we aan de ideale user story. Tijdens het schetsen daarvan brainstormen we met elkaar in de vorm van note and vote: iedereen zet ideeën en oplossingen op post-its en we kiezen steeds de beste.

Op basis van de schetsen maken we wireframes en op dag 4 bouwen we een prototype waarin al echt rondgeklikt kan worden. Op dag 5 mogen eindgebruikers de website of app uitgebreid testen waarbij we filmen en meten hoe ze de applicatie gebruiken. Wat werkt, wat niet? Nu kan het echte bouwen beginnen.

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases