TOGETHER WE DO A

Finish vlag

Maanden wachten op een eindresultaat? Daar houden we niet van. Zinloos ook, want wie garandeert ons dat het uitgewerkte idee aanslaat bij jou en jouw klanten? Onze designers en developers geloven in trial and error: maken, testen en door!
Maanden wachten op een eindresultaat? Daar houden we niet van. Zinloos ook, want wie garandeert ons dat het uitgewerkte idee aanslaat bij jou en jouw klanten? Onze designers en developers geloven in trial and error: maken, testen, en door!

We werken in korte sprints van twee weken aan jouw project. Een design sprint is een intensief proces waarin we een fundamenteel vraagstuk van jouw organisatie oplossen. 

Onze creatieve designers maken een ontwerp voor het prototype: een responsive design dat volledig is afgestemd op jouw huisstijl en doelgroep. Aan het einde van elke sprint komen we bij elkaar en beoordelen we het ontwerp via note & vote. Samen bepalen we welke user stories we oppakken in de volgende sprint.

Look, feel, experience.
Vaak creëren we met foto's en video's een unieke beeldtaal als onderdeel van jouw corporate identity. De copywriters maken met SEO-vriendelijke teksten en social content het plaatje compleet. De strategie komt voor je ogen tot leven!

Afbeelding van Eline Deutekom
Eline Deutekom
Creatief directeur

MEER INZICHTEN

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Eline Deutekom
Neem contact op!