SERVICES

Design system

Een huisstijlhandboek? Dan liever een design system

Hoe zorg je ervoor dat overal binnen je organisatie content wordt gemaakt met dezelfde look&feel? Om je te helpen een sterke merkidentiteit te bouwen, kunnen we een design system voor je ontwikkelen. Een design system is een verzameling van principes, visuele guidelines en code die ervoor zorgt dat jouw merk altijd en overal consistent en herkenbaar is.

Hoe groot is het lettertype van je kopregels? Wat is de standaard regelafstand? Welke kleur heeft een betaalknop op je website? Een Design system ziet eruit als een toffe brand guide met allemaal ingrediënten om makkelijker nieuwe merkelementen te ontwikkelen.

stijging

Met een design system kan iedereen content ontwerpen

Het wordt een stuk eenvoudiger om snel een advertentie of webpagina te ontwerpen, omdat al het beeldmateriaal en de huisstijlelementen centraal zijn opgeslagen in een mediabibliotheek en eenvoudig te selecteren zijn. En jij dacht dat Canva al handig was!

Design systems zijn niet alleen voor grote organisaties. Ook kleine bedrijven kunnen baat hebben bij het gebruik van een design system. We laten je graag zien wat een Design system voor jouw merk en branding kan doen.

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases