SERVICES

Email marketing

Stuur een e-mail voor een persoonlijke ervaring met jouw merk

E-mailmarketing blijkt al jarenlang een krachtig instrument om in direct contact te komen én te blijven met leads en klanten. Het omvat meer dan af en toe een mailtje sturen, zeker als ons vraagt een goede contentmarketingstrategie te bedenken. Een wekelijkse e-mailnieuwsbrief… pfff, is dat het enige wat je kunt bedenken?

Wij denken in mailfunnels en marketing automation. We kijken naar de customer journey en naar doelgroepsegmenten. We letten op open rates en click throughs. Ja, alles voor de conversie.

stijging

E-mailmarketing betekent: goed luisteren

Een mailfunnel draait niet om wat jij te melden hebt, maar om wat de lezers nodig hebben. Hoe persoonlijker je de mailervaring maakt voor de ontvangers, hoe eerder ze tot een aankoop zullen overgaan. Met de software en CRM-integraties van tegenwoordig, kun je van elke e-mail maatwerk maken.

Laat ons je e-mailtemplates en funnels bedenken en ontwerpen. Met aansprekende teksten en een zorgvuldig geplande klantreis, leid jij je lezers door een traject dat ze ‘als vanzelf’ tot een (nieuwe) aankoop of aanmelding verleidt.

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases