TOGETHER WE OPTIMIZE FOR SEARCH ENGINES

Compas

Bij Search Engine Optimization (SEO) denk je misschien meteen aan de teksten op je website. Met de juiste zoektermen op elke pagina sta je snel bovenaan de zoekresultaten, toch? Maar zo eenvoudig is het niet, want SEO gaat over meer dan alleen tekst.
Bij Search Engine Optimisation (SEO) denk je misschien meteen aan de teksten op je website. Met de juiste zoektermen op elke pagina sta je snel bovenaan de zoekresultaten, toch? Maar zo eenvoudig is het niet, want SEO gaat over meer dan alleen tekst.

Om de zichtbaarheid in zoekmachines te optimaliseren sleutelen we ook onder de motorkap van jouw website of shop. Zoekmachine robots zijn dol op een heldere structuur, goede techniek en ‘google-friendly’ code, en dat zie je terug in een hoge ranking.

Easy navigating through quality content.
Zoekmachines schotelen hun zoekers het liefst waardevolle en relevante content voor, van websites en shops die makkelijk in gebruik zijn. Een geoptimaliseerde website of webshop is als een goed geoliede machine. Als hij zowel technisch als qua content snel, soepel en effectief draait, leidt dat tot meer verkeer en meer conversie. 

Ook linkbuilding is een belangrijk aspect van SEO. Daarbij zorg je ervoor dat andere, betrouwbare websites verwijzen naar jouw website of shop. Deze links zijn voor zoekmachines het bewijs dat jouw site een geloofwaardige en waardevolle bron is voor gebruikers. Linkbuilding is net als netwerken op LinkedIn – hoe meer connecties je hebt, hoe meer aanzien en zichtbaarheid je krijgt. Hoe ‘sociaal’ is jouw site?

Afbeelding van Lily Molina
Lily Molina
Aanvoerder Marketing

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Lily Molina
Neem contact op!