Together we

oude computer

Onze developers (frontend, backend en fullstack) zijn experts in talen als html, php, css en JavaScript. Misschien zeggen deze termen jou niets, maar geloof ons: wij dromen zelfs in code. Een website kan pas succesvol worden als de techniek goed in elkaar zit – snelwerkend, hacker-proof, google-friendly en mobile first.

Het Reyez! DevOps-team bouwt alle soorten webapplicaties. Apps, landingspagina’s, webshops en websites met een eenvoudig CMS, maar ook grote global sites op verschillende internationale domeinen en klantportalen met ingewikkelde webtechnologie, veel functionaliteiten en koppelingen met externe systemen.

We eat, speel and breathe code.
Om het hele proces van website development voor jou inzichtelijk te maken, werken we agile. Met methodes als design sprints en scrum zorgen we ervoor dat we jouw webapplicatie op tijd en binnen het budget opleveren.

We bieden ook Website as a Service (WAAS), waarmee je voor een vast bedrag per maand beschikt over een makkelijk te beheren website. Je bouwt online aan je business zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onderhoud en technische details.

Afbeelding van Jelle Oud
Jelle Oud
Aanvoerder Developers

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Jelle Oud
Neem contact op!