SERVICES

Webshop development

Laat een webshop bouwen die met de markt meegroeit

Al wil je klein beginnen, zodra je voor e-commerce kiest, worden de mogelijkheden eindeloos. Met een webshop bereik je direct klanten tot aan de landsgrenzen, en er voorbij. Wat jouw unieke behoeften en eisen ook zijn, wij ontwerpen een webshop (maatwerk of via Shopify) voor je die makkelijk te beheren is en een geweldige gebruikerservaring biedt.

Wil je groter denken? Wij denken graag met je mee! Laat je niet afschrikken door de techniek, daar zorgen wij voor. Ons DevOps-team is bedreven in frontend en backend-technologieën. We bouwen complexe, meertalige webshops die toch eenvoudig te beheren zijn vanuit één CMS.

stijging

It’s all connected

We koppelen je webshop aan je financiële systemen, betalingssystemen, voorraadbeheer, PIM (Product Information Management) en DAM (Digital Asset Management). Met PIM en DAM zijn je productinformatie en -afbeeldingen altijd en overal actueel, in je fysieke winkel, je webshop én op marktplaatsen als amazon of bol.com.

Dankzij heldere rapportages heb je 24/7 inzicht in klantgedrag en -voorkeuren. Op basis van verkopen, muisklikken en reviews kunnen we de klantervaring blijven verbeteren en jouw verkoop een boost geven. Meer weten? Bel ons! We helpen je graag een strategie te bepalen voor jouw e-commerceplannen.

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases