SERVICES

Zoekmachine advertenties

Zet de spotlights op jouw business met zoekmachine advertenties

Ga je wachten tot je gevonden wordt, of je zet een krachtige schijnwerper op je bedrijf? Zoekmachine adverteren (SEA) kan het succes en de zichtbaarheid van je bedrijf in een stroomversnelling brengen.

Elke dag verwerken zoekmachines zo’n vier miljard zoekopdrachten. We helpen je graag om hoog in de organische zoekresultaten te komen, maar we kunnen het succes een handje helpen. Met advertentiecampagnes op platforms zoals Google AdWords en Bing Ads, brengen we jouw site of webshop direct onder de aandacht bij de mensen die actief zoeken naar de producten of diensten die jij aanbiedt.

stijging

Minimaal budget, maximaal resultaat

Zoekmachine advertenties maken is een vak apart. We zetten niet zomaar de spotlights aan en hopen op het beste. Onze SEA-experts controleren en analyseren jouw advertenties of campagnes voortdurend en blijven de nodige aanpassingen maken. Door voortdurend te testen en te optimaliseren, proberen we met een minimaal advertentiebudget maximaal resultaat te halen.

Benieuwd naar wat online reclame maken met een Google Adwords-campagne of adverteren in Bing of een andere zoekmachine jou kan opleveren? Bel ons, dan plannen we een SEA-strategiegesprek en zetten we de schijnwerpers vol op jou, je diensten of de producten in je shop.

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases