TOGETHER WE

Afbeelding alt tekst

Intal produceert circulaire aluminium systemen voor ramen, deuren en vliesgevels. Intal heeft een uniek productieproces waardoor er heel effectief en met het beste resultaat kan worden ontworpen, produceren en leveren. Als digitaal partner van Intal versterken wij samen het Intal merk en groei in haar ambitie als topgevelbouwer in Nederland.     

FACTS

0

Groei in aantal leads

0

Stijging in vindbaarheid non-branded zoekwoorden 

0

Meer websitebezoekers vanuit organische zoekresultaten

Mockup op verschillende devices van Intal zijn website

Hoe vergroten we de online zichtbaarheid en positioneren we Intal zowel als systeemhuis als custom gevelbouwer? We zetten de unieke werkwijze van Intal centraal zodat Intal en haar expertises beter zichtbaar zullen zijn en bedrijven Intal vaker als kennispartner in het ontwerpproces zullen betrekken.

intal werkplaats

We hebben de unieke werkwijze van Intal in beeld gebracht en maken gebruik van beelden waarin het ambacht duidelijk te zien is, waardoor de verschillende expertises uitgelicht worden. Zo kan ook de bezoeker van de website het motto 'feel connected' online ervaren. 


De website vormt de belangrijkste pijler in de marketingcommunicatie. Dankzij onze data-analisten wordt het gedrag van de online bezoeker geanalyseerd en geoptimaliseerd.. De website bevat een contentmanagementsysteem, waarmee projecten in ontwikkeling makkelijk up-to-date worden gehouden. 

Mockup op telefoon de social media van Intal

Samen met Intal hebben we een digitale transformatie bij hen ingezet en hebben we sinds de lancering van de nieuwe website 8 keer meer online zichtbaarheid gerealiseerd in een jaar. Middels een nieuwe website, optimalisaties, online marketing en continue conversie optimalisatie is er een enorme groei gerealiserd in het aantal leads en is er een grote stijging te zien in de vindbaarheid op non-branded zoekwoorden.

Logo Intal

Reyez! begrijpt hoe je met een lean en iteratief proces efficienter kan produceren, daarom zijn wij zo'n fijne match en zorgen we samen voor groei en een steeds sterkere merkpositie.

Rudy Schipper - Eigenaar / Managing director Intal

Volgende case

Keune Academy

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Tom Hes
Neem contact op!