Together we 

oude takelwagen

Je website of webshop hebben regelmatig onderhoud en upgrades nodig, om zowel het systeem als de beveiliging ervan up-to-date te houden. Ga je dat zelf doen of laat je het over aan experts? Dat belangrijke stuk onderhoud & support bieden wij je graag.

We monitoren sowieso graag je website of webshop. We willen zien dat jij er succes mee hebt, vandaag, morgen én volgend jaar. Dat doen we met data & analyse, maar ook door er ‘onder de motorkap’ voor te zorgen dat alles up-to-date is en dat er altijd genoeg serverruimte beschikbaar is om de groeiende bezoekersaantallen aan te kunnen. Vooruitdenken, dát is de kunst.

Met het uitbesteden van het onderhoud van je website bespaar je kostbare tijd en hoef je zelf niet alle ICT-expertise in huis te hebben. Met Reyez! heb je één aanspreekpunt voor al je vragen over je website of webshop.

Promise made, promise kept.
Als we voor langere tijd en op grotere schaal support leveren aan je organisatie, kunnen we een SLA (Service Level Agreement) afsluiten. Dan weet je precies wat je mag en kan verwachten aan service en updates. Met een SLA krijg je de hoogst mogelijke service voor een vaste, scherpe prijs.

Afbeelding van Jelle Oud
Jelle Oud
Aanvoerder Developers

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Jelle Oud
Neem contact op!