Together we 

serverkast

Als je bij ons een website of webshop laat bouwen, zorgen wij er natuurlijk ook voor dat hij live gaat. We regelen je domeinnaam, selecteren een betrouwbare hostingpartner en zorgen ervoor dat jouw website, inclusief SSL beveiligingscertificaat, supersnel werkt, zonder downtime. Een trage site die continu niet bereikbaar is? No way!

Een website en zijn gegevens worden opgeslagen op een fysieke server in een datacenter. Die server is alleen voor jouw site of shop (dedicated hosting) of je deelt hem met meerdere websites (shared of VPS hosting). Met shared of VPS webhosting wordt de hosting wel goedkoper, maar het delen van serverruimte heeft ook nadelen, zeker voor grotere, internationale of snelgroeiende websites en shops.

The silver lining of a server cloud.
Tegenwoordig kiezen we in veel gevallen liever voor cloudhosting, bij een betrouwbare hostingpartner als AWS (Amazon Web Services). Bij cloudhosting wordt je website opgeslagen op een netwerk van servers die zich in meerdere datacentra over de hele wereld bevinden. 

Cloud hosting is daardoor betrouwbaarder en je kunt sneller en makkelijker op- en afschalen. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt. 

Afbeelding van Jelle Oud
Jelle Oud
Aanvoerder Developers

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Jelle Oud
Neem contact op!