SERVICES

Marketing automation

Het geheime ingrediënt van succesvolle marketing

Heb jij al een virtual assistant voor je marketing? Met marketing automation heb je die niet meer nodig! Er is inmiddels veel software en technologie beschikbaar om marketingtaken en workflows te stroomlijnen en te automatiseren. E-mailcampagnes, berichten plaatsen op social media en leadgeneratie: alles wordt voor je gedaan.

stijging

Laat je marketingtaken automatisch uitvoeren

Met marketingautomatisering bespaar je veel tijd en werk je efficiënter. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar juist door bepaalde onderdelen van je online marketing te automatiseren creëer je een persoonlijkere ervaring voor je doelgroep.

Bij e-mailmarketing werk je met pakketten die alleen e-mails kunnen versturen, bij marketing automation kunnen die pakketten, zoals Active Campaign en Klaviyo, veel meer. Je verzamelt er gegevens over klanten en leads mee om hen vervolgens automatisch relevante informatie en een volledig gepersonaliseerde aanbieding te doen. Clavyo doet zelfs aan predictive analytics: de tool voorspelt welke klant een aankoop bij je gaat doen. Bijzonder, hè! Zullen we samen jouw virtual assistant vormgeven?

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases