SERVICES

Prototyping & testing

Prototyping & testing: omdat de eindgebruiker het altijd beter weet

Het Reyez! hoofdkantoor in Alkmaar is net ‘een digital lab’. We zijn er continu aan het experimenteren, testen, meten en tweaken. Conversie, bereik, user experience: het kan altijd hoger, groter, mooier en beter.

Van alles maken we minstens twee varianten. Met de zogenaamde AB-test kunnen we meten welke versie van bijvoorbeeld een webpagina of advertentie beter scoort. Als versie A qua conversie achterblijft, gaan we verder met versie B en maken we daar twee varianten op.

stijging

Usertests: hebben we de usability code gekraakt?

Testen doen we niet alleen in een live omgeving. We bouwen vaak prototypes die we laten testen en beoordelen door eindgebruikers. Prototyping & Testing is waar alles om draait op dag 5 van een design sprint.

Tijdens een user test geven we gebruikers opdrachten en kijken we in een andere ruimte mee als ze die uitvoeren. Waar klikken ze op? Kunnen ze makkelijk vinden wat ze zoeken? Dat geeft ons veel informatie over de usability van een ontwerp. Daarna interviewen onze UX-specialisten ze over hun user experience. Want al weten wij veel over UX en jouw doelgroep, uiteindelijk bepaalt de user het succes.

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases