TOGETHER WE 

gebouw van blokken

Het Reyez! hoofdkantoor in Alkmaar is net een ‘digital lab’. We zijn er continu aan het experimenteren, testen, meten en tweaken. Conversie, bereik, user experience: het kan altijd hoger, groter, mooier en beter.

Van alles maken we minstens twee varianten. Met de zogenaamde AB-test kunnen we meten welke versie van een webpagina of advertentie beter scoort. Als versie A qua conversie achterblijft, gaan we verder met versie B en maken we daar twee varianten op. Ook die blijven we testen.

User always knows best.
Testen doen we niet alleen achteraf, als de applicatie live is. Al tijdens een design sprint laten we, meestal op dag 5, werkende prototypes testen en beoordelen door eindgebruikers. 

Tijdens zo’n user test geven we gebruikers opdrachten en kijken we in een andere ruimte mee als ze die uitvoeren. Waar klikken ze op? Kunnen ze makkelijk vinden wat ze zoeken? Dat geeft ons veel informatie over de usability van een ontwerp. 

Daarna interviewen onze UX-specialisten ze over hun user experience. Want al weten wij veel over UX en jouw doelgroep, uiteindelijk bepaalt de user het succes.

Afbeelding van Eline Deutekom
Eline Deutekom
Creatief directeur

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Eline Deutekom
Neem contact op!