SERVICES

User Experience

Je website is pas top als de user hem zo ervaart

Met je website of app wil je een beleving creëren voor de gebruiker. Het moet er leuk uitzien maar ook een hoge mate van gebruiksgemak hebben. De hele user experience (ux) draait erom dat de gebruiker moeiteloos en prettig door de applicatie kan klikken, om de conversie te realiseren

De user interface, of UI, is wat je ziet als je de app of website gebruikt: de lay-out, de knoppen, de kleuren en het lettertype. Een goede UX houdt rekening met alle factoren die een effect hebben op hoe je een app of website ervaart, terwijl een goede UI er simpelweg mooi en aantrekkelijk uitziet.

stijging

De user experience centraal, vanaf de eerste schets

Voordat we interactie-ontwerp met wireframes maken, duiken we in de customer journey. Onze UX- en UI-designers willen goed weten wie de gebruiker is, wat die wil en wat die nodig heeft.

Het is een continu proces van verbetering en testen, testen, testen. Het ziet er tof uit, maar werkt het ook prettig? Vindt de gebruiker de navigatie op de website fijn? Klopt de informatiestructuur? Ook na oplevering van de website kunnen we altijd blijven meten wat gebruikers doen, zodat we de user experience nog beter kunnen maken.

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases