TOGETHER WE use

atoom

In een tijdperk van voortdurende technologische vooruitgang staat Artificial Intelligence (AI) centraal als een ware game changer. We gebruiken AI om efficiënter te worden en werken, nieuwe kansen te ontdekken en ook om vooruit te blijven lopen op de ontwikkelingen van morgen. Maar met alleen AI redt je het niet, want zonder juiste input krijg je geen output.. Online bureaus en -experts blijven namelijk van onschatbare waarde door hun creativiteit, klantgerichtheid en strategische inzichten. Dus laten we samen de grenzen verleggen en met behulp van AI de gaafste websites, marketingcampagnes en ontwerpen creëren.

De verschillende disciplines van Reyez! Digital Kings maken al gebruik van verschillende AI-tools. Zo maken onze ontwerpers gebruik van tools zoals Adobe Photoshop of Midjourney, die kunnen helpen bij het genereren van afbeeldingen voor het ontwerpen van websites of content creatie. Deze afbeeldingen gebruiken zij om de juiste sfeer te bepalen, maar worden niet gebruikt in de uiteindelijke website. Ook helpen deze tools bij het genereren van dummy teksten om zo een beter beeld te krijgen van het ontwerp. De definitieve teksten voor de echte website worden uiteindelijk geschreven door het team of de klant zelf.

Het marketingteam maakt veel gebruik van het programma Chat GPT, als het gaat om een losstaande AI-tool. Chat GPT gebruiken wij bij het controleren van teksten op spelling- en grammaticale fouten,om inspiratie op te doen, maar ook om snel data op te halen en desgewenst in tabellen. In veel marketingtools zoals Mailchimp en Planable zitten al AI-geïntegreerde functies. Zo kun je bijvoorbeeld in Microsoft Clarity een conclusie trekken over de SEA-campagne die je hebt gemaakt, aan de hand van gedrag op de website of een specifieke pagina. AI geeft dan aan welke beelden of teksten goed werken en welke nog verbeterd kunnen worden. Maar je kunt ook denken aan het sneller ontwikkelen van content en analyseren van gedrag in diverse e-mail marketing (automation) tools.

Het development team maakt eigenlijk nog weinig gebruik van AI tools. Het enige wat zij af en toe gebruiken is voor een automatische aanvulling van de code. Dit werkt sneller.

Reyez! Digital Kings blijft zich continu ontwikkelen op digitaal gebied. Samen met ons team specialisten zorgen wij ervoor dat we deze ontwikkelingen nauw volgen en pragmatisch toepassen. De combinatie van AI met onze creativiteit zorgt voor een breed scala aan diensten die klanten helpen bij het verbeteren van hun bedrijfsprestaties en het bereiken van hun doelen. Samen kunnen we de grenzen verleggen en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen.

Afbeelding van Lily Molina
Lily Molina
Aanvoerder Marketing

MEER INZICHTEN

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Lily Molina
Neem contact op!