SERVICES

Campagnes & Advertenties

Van subtiele product placement tot keihard adverteren: jouw campagne heeft meetbaar effect

Wil je actief je doelgroep benaderen? Dan kun je met ons alle kanten op. Wordt het een tijdelijke landingpage of complete actiewebsite? Richten we onze advertentiepijlen op sociale media en Google, of gaan we een partnerschap aan met een populaire TikTok-influencer?

Meestal selecteren we een combinatie van tactieken en kanalen waarmee we een mooie campagnepuzzel leggen. Wij kiezen vaak voor online campagnes en advertenties in Google en socials omdat je er gericht, snel en relatief goedkoop een groot publiek mee kan bereiken, en het effect ervan is makkelijk te meten. Bovendien kan je een online campagne altijd optimaliseren, zelfs als hij al loopt. Tweak it till you peak it!

stijging

Het doel heiligt de middelen

Ons DNA is digitaal, maar dat betekent niet dat we alleen maar Google ads- en social ads-campagnes bedenken, creëren en uitrollen. We kijken altijd vanuit de doelstelling en jouw doelgroep naar de campagne. Als een radiospot, een billboard langs de A2, het sponsoren van een tv-programma of een product placement op Videoland een schot in de roos kunnen zijn, maken wij ook daar een geweldig campagneplan omheen.

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases