Bubalou

Ontketen een outdoor revolutie

Over Bubalou

Bubalou maakt het buitenleven leuker, makkelijker, comfortabeler en zorgt ervoor dat genieten van het buitenleven net zo gemakkelijk wordt als het genieten van het binnenleven, het hele jaar door. Aan ons de schone taak om dit revolutionaire merk vanaf de grond op te bouwen, op de kaart te zetten en door te ontwikkelen op online gebied.

Facts

 • omzet groei
  1100%
  omzetgroei sinds start
 • verkochte producten 2000
  blije klanten op de bank
 • conversie stijging 40.000+
  fans op socials

Uitdaging

Een Bubalou is de perfecte buitenbank. Comfortabel, stijlvol en weerbestendig. Maar hoe zet je dit in de markt? Een uitdaging die ons op het lijf geschreven staat, waarbij we een merk vanaf de basis opbouwen, uitbouwen en een revolutie ontketenen in de outdoor branche.

splatter
bubalou products

Inzicht

Als je eenmaal op een Bubalou hebt gezeten, snap je waar het enthousiasme van de Bubalou-bezitters vandaan komt. De modulaire functionaliteit zorgt voor een scala aan mogelijkheden voor zowel een klein terras als een grote tuin of veranda. Een Bubalou kan het hele jaar door buiten blijven staan en het gemak waarmee je al snel buiten kunt zitten na een regenbui, zonder te hoeven slepen met kussens, maakt het een unieke loungeset waar je jaren plezier van hebt.

splatter
uitdaging
uitdaging

Creatie

Na het bedenken en uitwerken van de naam en slogan, zijn we aan de slag gegaan om dit merk een gezicht te geven. Bijna letterlijk, want ook in de communicatie 'spreekt' de Bubalou vanuit de ik-persoon tegen zijn volgers. De branding is gekoppeld aan de e-commerce en de identiteit van dit merk is doorgevoerd in alle on- en offline uitingen, zodat er een goede balans is ontstaan tussen merkbeleving en conversie.

pronkbouw wall
pronkbouw wall

Techniek

De webshop is het hart van het merk met een optimale balans tussen beleving en conversie. Het gedrag van de online bezoeker wordt door onze data-analisten geanalyseerd waardoor de shop continu wordt geoptimaliseerd. Er zijn koppelingen gemaakt met verschillende shoppingfeeds zodat technisch de marketing optimaal wordt ondersteund. De website is schaalbaar en vanaf elk device te gebruiken, waardoor de toegankelijkheid van Bubalou wordt versterkt.

pronkbouw wall
pronkbouw wall

Resultaten

Het merk is als een 'rebel on the block' begonnen en kan nu stappen zetten in Europa, kan zich meten met de grote merken en ook mainstream traditionele media gaat ingezet worden. Rebels for the win!

pronkbouw wall
Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?

Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?

Zorgscore
Vind de beste zorg in de buurt
Vind de beste zorg in de buurt
Villa Zoethout
Ontspannen koffie, eten en borrelen
Een nieuw horecaconcept waar je heerlijk kunt vertoeven, ook met je kids.
Juizz
Dé urban e-bike specialist
Door JUIZZ digitaal te transformeren zorgen we ervoor dat de merkbekendheid groeit en dat dé urban lifestyle zowel in de fysieke winkels als online wordt ervaren.
Woonopmaat
Welkom thuis
Een woningcorporatie die actief passende woningen matcht met huurders uit de regio en ontzorgt.
JLM Lubricants
Vooruitstrevende technologie in automotive
3D technologie zorgt dat automonteurs online snel kunnen vinden wat ze nodig hebben.
Keune Academy
Educatie voor professionals
Een online educatie tool om saloneigenaren op een interactieve manier te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun personeel.
Fietsvoordeelshop
Van lokale winkel naar nummer 1 webshop
De sterke online presence van Fietsvoordeelshop zorgt voor meer verkoop in de webshop en klanten in de winkels! #winwin
Jozo salt
Wereldwijd opvallen in een standaard segment
Hoe val je op als commodity? Voor JOZO maakten wij een online strategie waarin de schat aan zoutkennis doorgegeven kan en móet worden.
Pronk bouw
Aandacht voor ambacht
Door het ambacht van Pronk Bouw centraal te zetten in alle uitingen, is de naamsbekendheid vergroot en de concurrentiepositie versterkt.
Dobla
Een wereldwijd inspirerend ambacht
Het ambachtelijk geproduceerde, handmade chocolade inspireerde ons om een innovatieve ervaring voor chocoladeliefhebbers, -fijnproevers en -professionals te ontwikkelen.
Vektis
Inzichtelijke data voor de zorg
Uiteenliggende doelgroepen online faciliteren om de zorg in Nederland te verbeteren.
AmbaFlex
Wereldwijde innovatie van verticaal transport
Een digitale gebruikersvriendelijke omgeving die, op basis van locatie, de juiste content toont.
Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?