TOGETHER WE

Ketting

Voordat we je shop, site of app bouwen, onderzoeken onze web developers hoe ze jouw bedrijfsprocessen en systemen kunnen automatiseren, stroomlijnen en aan elkaar koppelen. Het succes van je online business begint bij de inrichting van je backoffice. 

We bouwen een maatwerk koppeling of gebruiken een bestaande API-koppeling (REST/SOAP) waarmee jouw site of webshop veilige toegang heeft tot bronnen en gegevens van externe systemen. 

Linking your online business to succes.
De API fungeert als tussenpersoon – de website kan gegevens opvragen zonder zelf toegang te hebben tot de database, zoals een MySQL- of CRM-database. Er zijn ook API’s voor betalingsproviders zoals Mollie en Adyen, of boekhoudsystemen zoals Exact en Moneybird. Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden – koppelen en klaar!

Dankzij een API kun je op je site of in je shop ook gebruik maken van ElasticSearch. Dat is software waarmee je een supersnelle zoekmachine toevoegt aan je website. Zeer interessant voor webshops of websites met veel documenten of andere content die hun bezoekers uitgebreide filtermogelijkheden willen bieden.

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Jelle Oud
Neem contact op!