SERVICES

Hosting

Jouw website verdient de beste hosting

Als je bij ons een website of webshop laat bouwen, zorgen wij er natuurlijk ook voor dat hij live gaat. We regelen je domeinnaam, selecteren een betrouwbare hostingpartner en zorgen ervoor dat jouw website, inclusief SSL beveiligingscertificaat, supersnel werkt, zonder downtime. Een trage site die continu niet bereikbaar is? No way!

Een website en zijn gegevens worden opgeslagen op een fysieke server in een datacenter. Die server is alleen voor jouw site of shop (dedicated hosting) of je deelt hem met meerdere websites (shared of VPS hosting). Met shared of VPS webhosting wordt de hosting wel goedkoper, maar het delen van serverruimte heeft ook nadelen, zeker voor grotere, internationale of snelgroeiende websites en shops.

stijging

Cloud hosting: pay-per-use

Tegenwoordig kiezen we in veel gevallen liever voor cloudhosting, bij een betrouwbare hostingpartner als AWS (Amazon Web Services). Bij cloudhosting wordt je website opgeslagen op een netwerk van servers die zich in meerdere datacentra over de hele wereld bevinden.

Cloud hosting is daardoor betrouwbaarder en je kunt sneller en makkelijker op- en afschalen. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt. Wil je meer weten over webhosting via Reyez? Bel ons, we bieden je graag de support die je nodig hebt!

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases