SERVICES

Onderhoud & support

Als je vooruit denkt, hoeft er niet veel opgelost te worden

Zodra je nieuwe website of webshop online staat, begint het onderhoud ervan. Er zullen altijd updates nodig zijn, om zowel het systeem als de beveiliging ervan up-to-date te houden. Ga je dat zelf doen of laat je het over aan experts? Dat belangrijke stuk onderhoud & support bieden wij je graag.

We monitoren sowieso graag je website of webshop. We willen zien dat jij er succes mee hebt, vandaag, morgen én volgend jaar. Dat doen we met data & analyse, maar ook door ‘onder de motorkap’ ervoor te zorgen dat alles up-to-date is en dat er altijd genoeg serverruimte beschikbaar is om de groeiende bezoekersaantallen aan te kunnen. Vooruit denken, dát is het belangrijkst.

Met het uitbesteden van het onderhoud van je website bespaar je kostbare tijd en hoef je zelf niet alle ICT-expertise in huis te hebben. Met Reyez! heb je één aanspreekpunt voor al je vragen over je website of webshop.

stijging

Service Level Agreement

Als we voor langere tijd op grotere schaal support leveren aan je organisatie, kunnen we een SLA (Service Level Agreement) afsluiten. Dan weet je precies wat je mag en kan verwachten aan service en updates. Met een SLA krijg je de hoogst mogelijke service voor een vaste, scherpe prijs.

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases