SERVICES

Software applicaties

Bestaat het niet? Dan ontwikkelen we zelf de software

Voldoet bestaande software niet aan jouw wensen of heeft je site of shop net iets anders nodig? Onze software development specialisten maken alles. Op maat én web-based, zodat de applicatie altijd en overal makkelijk te gebruiken is door iedereen die op basis van rol en rechten toegang heeft.

stijging

Minder werk, meer service

Onze software developers ontwerpen en bouwen graag een systeem als een PIM (Product Information Management) en een DAM (Digital Assets Management) voor je. Of een tool voor planning, reservering of ticketing, voor welke branche dan ook. Zo ontwikkelden we een ingenieuze planningstool waarmee een fabrikant van grote trucks de hele assemblagelijn naadloos kon inplannen. Maar ook als je een helpdesk hebt of een restaurant runt, ontwikkelen we handige software voor je, waarmee je de werklast verlicht en de klant meer service biedt.

Het is niet altijd nodig een compleet nieuw systeem te ontwikkelen. Er zijn talloze beproefde softwareapplicaties die we kunnen inzetten door een simpele API-koppeling te maken. Ook voor het automatiseren van processen zetten we onze software developers aan het werk. Met scripting (code schrijven in een programmeertaal als Python of Ruby) kunnen we vaak terugkerende taken automatiseren of de uitvoering van complexe processen stroomlijnen.

Ontdek meer

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Gerelateerde cases