TOGETHER WE

FACTS

0

Meer unieke bezoekers

0

Stijging in aankoopintentie van website bezoekers 

0

Stijging van de online omzet

Mockup op laptop van de website van JLM

Hoe brengen we de effectiviteit van JLM-producten over aan monteurs en autoliefhebbers die liever praktisch bezig zijn dan veel lezen? We hebben een visuele website gecreëerd om snel te laten zien welke JLM-producten voor welke auto-onderdelen een oplossing bieden, waardoor ze al tijdens de oriëntatiefase ontdekt worden door professionals en autoliefhebbers.

We hebben een intuïtieve, visueel aantrekkelijke website ontworpen om bezoekers te helpen bij het vinden van het juiste product. Via een innovatief 3D-model van een auto kunnen ze producten ontdekken en zelfs met auto-onderdelen interacteren, met behulp van geavanceerde webtechnologie die uniek is in de automotive sector. Samen met JLM hebben we het onmogelijke mogelijk gemaakt!

Mockup op telefoon van de website van JLM

De aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke, intuïtieve en aanpasbare website maakt het voor bezoekers zo makkelijk mogelijk om het juiste product te vinden. Wereldwijd wordt JLM steeds beter gevonden en door de inzet van SEO, SEA en CRO hebben we de online omzet weten te verdubbelen.

Logo JLM

Een website met uitstekende technologie die aan de behoeften van elke bezoeker voldoet.

Gilbert Groot - Founder & CEO JLM Lubricants

Volgende case

Woonopmaat

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Tom Hes
Neem contact op!