JLM Lubricants

Vooruitstrevende technologie in automotive

Over JLM

JLM Lubricants is een wereldwijd merk dat een breed assortiment aan premium probleem oplossende brandstof additieven en smeermiddelen voor de auto-industrie ontwerpt, ontwikkelt en produceert. Het vooruitstrevende bedrijf wil binnen vijf jaar haar producten wereldwijd aanbieden. Het Reyez! team tikte alle boxen in hun zoektocht naar een bedrijf die begrijpt waar ze voor staan en met een innovatieve oplossing komt.

splatter

Facts

 • bezoek
  200%
  stijging unieke bezoekers
 • inschrijvingen 30%
  stijging in aankoopintentie van website bezoekers
 • stijging Verdubbeling
  van de online omzet

Uitdaging

Hoe maken we de oplossende werking van JLM producten helder online bij monteurs en autoliefhebbers die liever met hun handen in het vet werken dan een hele productbeschrijving lezen?

splatter
jlm uitdaging

Inzicht

Een visuele website om direct inzicht te geven voor welk auto onderdeel JLM producten een oplossing bieden. Op deze manier worden de producten al in de orientatiefase gevonden door professionele monteurs en autoliefhebbers.

splatter
splatter

Creatie

Door middel van een sterke, visueel aantrekkelijke en intuïtive website willen we het bezoekers zo makkelijk mogelijk maken in de zoektocht naar het vinden van het juiste product. Naast het navigatiemenu is het mogelijk om producten uit het gehele JLM productportfolio te ontdekken in animatie via een 3D model van een auto met onderdelen.

creatie

Techniek

Een sterk staaltje creatieve techniek heeft het mogelijk gemaakt om te interacteren met de onderdelen van een auto middels een geavanceerd 3D-model. Door webtechnologie die nog niet eerder is gezien in de automotive branch hebben we samen met JLM het onmogelijke mogelijk gemaakt!

splatter
jlm techniek

Resultaten

De aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke, intuïtieve en aanpasbare website maakt het voor bezoekers zo makkelijk mogelijk om het juiste product te vinden. Wereldwijd wordt JLM steeds beter gevonden en door de inzet van SEO, SEA en CRO hebben we de online omzet weten te verdubbelen.

splatter
jlm resultaat
Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?

Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?

Zorgscore
Vind de beste zorg in de buurt
Vind de beste zorg in de buurt
Villa Zoethout
Ontspannen koffie, eten en borrelen
Een nieuw horecaconcept waar je heerlijk kunt vertoeven, ook met je kids.
Juizz
Dé urban e-bike specialist
Door JUIZZ digitaal te transformeren zorgen we ervoor dat de merkbekendheid groeit en dat dé urban lifestyle zowel in de fysieke winkels als online wordt ervaren.
Woonopmaat
Welkom thuis
Een woningcorporatie die actief passende woningen matcht met huurders uit de regio en ontzorgt.
Keune Academy
Educatie voor professionals
Een online educatie tool om saloneigenaren op een interactieve manier te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun personeel.
Fietsvoordeelshop
Van lokale winkel naar nummer 1 webshop
De sterke online presence van Fietsvoordeelshop zorgt voor meer verkoop in de webshop en klanten in de winkels! #winwin
Jozo salt
Wereldwijd opvallen in een standaard segment
Hoe val je op als commodity? Voor JOZO maakten wij een online strategie waarin de schat aan zoutkennis doorgegeven kan en móet worden.
Bubalou
Ontketen een outdoor revolutie
Bubalou is niet meer weg te denken uit de outdoor branche. We hebben een merk gecreëerd die communiceert met zijn volgers en in een paar jaar tijd een gevestigde naam is in heel Nederland.
Pronk bouw
Aandacht voor ambacht
Door het ambacht van Pronk Bouw centraal te zetten in alle uitingen, is de naamsbekendheid vergroot en de concurrentiepositie versterkt.
Dobla
Een wereldwijd inspirerend ambacht
Het ambachtelijk geproduceerde, handmade chocolade inspireerde ons om een innovatieve ervaring voor chocoladeliefhebbers, -fijnproevers en -professionals te ontwikkelen.
Vektis
Inzichtelijke data voor de zorg
Uiteenliggende doelgroepen online faciliteren om de zorg in Nederland te verbeteren.
AmbaFlex
Wereldwijde innovatie van verticaal transport
Een digitale gebruikersvriendelijke omgeving die, op basis van locatie, de juiste content toont.
Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?