TOGETHER WE


Afbeelding alt tekst

JOZO Zout heeft de kunst van het winnen en vermalen van zout tot in de puntjes geperfectioneerd. Ze zijn expert op het gebied van smaakversterking en hebben een oprechte liefde voor het product en de klant. Maar hoe val je op als commodity? Wij maakten een strategie waarmee JOZO hun schat aan kennis kan doorgegeven, zodat iedereen een weloverwogen keuze maakt en daardoor optimaal geniet van de maaltijd.

FACTS

0

Gemiddelde engagement rate op de socials

0

Volgers op social zónder media budget

0

Groei wereldwijd marktaandeel per jaar 

Mockup van verschillende devices van JOZO zijn website

Samen met JOZO creëren we een meerwaarde voor zout, waarbij we zowel de perceptie als het gebruik van zout transformeren. Als strategische digitale partner is het onze taak om niet alleen de toepassingsmogelijkheden te benadrukken, maar ook kennis te delen over zout en gezondheid. De kracht van 'foodies' als invloedrijke social media-influencers gebruiken we door de online kanalen te voorzien van inspirerende content, aangepast aan hun wensen. 


Afbeelding JOZO zout

We ontwikkelden een meertalige website die een smaakvol overzicht biedt van de gehele collectie aan JOZO-producten. Een merk met wereldwijde afzetmarkt vraagt om een global platform. JOZO wordt gegeten van Europa tot het Midden-Oosten. Daarom is voor de Arabische website niet alleen de tekst, maar ook het ontwerp van rechts naar links gecodeerd. Een perfecte UX in alle talen dus; ook het productaanbod is per land verschillend. Op social inspireren we foodies en thuiskoks met lekkere content. 

Afbeelding JOZO zout
Afbeelding JOZO zout verpakking


JOZO transformeert van een controversieel product in een likable brand waarmee mensen willen interacteren. Meer bezoekers uit meer landen; engagement en kennis sterk verhoogd. En daarmee een sterker merk.

JOZO logo

Met Reyez! als digital partner hebben we het merk JOZO waardevoller gemaakt door een sterke content strategie.

Nico Basson - Segment Manager Salins Group

Volgende case

JLM

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Klaas-Jan Mud
Neem contact op!