TOGETHER WE

Afbeelding alt tekst

Alle haarsalons die met Keune Haircosmetics samenwerken zijn onderdeel van de Keune-familie. Keune ontzorgt en ondersteunt daarom wereldwijd saloneigenaren bij de ontwikkeling van personeel. Aan ons de taak om een online lesomgeving te maken zodat iedere stylist zijn kennis en vaardigheden kan ontwikkelen.

FACTS

70+

Landen actief

12.000+

Cursisten gecertificeerd 

80.000

(Proef) Examens afgelegd

In een vakgebied waarin men vooral in de praktijk leert en medewerkers niet altijd beschikking hebben tot een computer, is het moeilijk de grote hoeveelheid medewerkers online op te leiden. Daarom creëerden wij een online, interactieve omgeving welke waar en wanneer dan ook doorlopen kan worden, en dat op mobiel! De kappers worden aan de hand meegenomen door visuele en educatieve content om zichzelf zo stapsgewijs verder te ontwikkelen.

Tablet met de Keune Spin & Win app

Een online leeromgeving die eenvoudige en gestuurde interactie met rijke content biedt, inclusief video's en infographics. Proefexamens kunnen zonder tijdsdruk herhaald worden. Om fraude te voorkomen, zijn er tijdsbeperkingen en beperkte webtoegang tijdens examens. Cursisten ontvangen certificaten na het behalen van deeltests, en salons kunnen medewerkers volgen via een mobielvriendelijk dashboard.

Mockup van twee mobieltjes met de schermen van Keune Academy

Door het gebouwde systeem achter de website is het voor Keune Haircosmetics mogelijk om eenvoudig het lesmateriaal up-to-date te houden. In één jaar heeft de online omgeving van Keune Academy wereldwijd al 10.000 cursisten weten te certificeren, en dat zonder enige vorm van fysieke bijeenkomsten.

Logo van Keune

Met Reyez! hebben we Keune Academy online en interactief gemaakt en kunnen we nu gemakelijk heel veek salonprofessionals wereldwijd opleiden.

Esther van der Velden, Director of Global Marketing Keune Haircosmetics

Volgende case

Bubalou

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Eline Deutekom
Neem contact op!