Keune Academy

Educatie voor professionals

Over Keune Academy

Alle salons die met Keune Haircosmetics samenwerken zijn onderdeel van de Keune familie. Keune Haircosmetics ontzorgt en ondersteunt daarom wereldwijd saloneigenaren bij de ontwikkeling van hun personeel. Keune Haircosmetics vroeg ons of we een online lesomgeving kunnen maken welke interactief te doorlopen is, om zo ervoor te zorgen dat elke stylist zijn kennis en vaardigheden kan ontwikkelen.

splatter

Facts

 • bezoek
  Wereldwijd
  wordt Keune Academy ingezet
 • inschrijvingen 10.000+
  cursisten gecertificeerd
 • stijging 70.000
  (proef) examens afgelegd

Uitdaging

Hoe gaan we, wereldwijd, de grote hoeveelheid salon medewerkers online opleiden? Een vakgebied waarin men leert door te doen en met medewerkers die vaak geen beschikking hebben over een desktop computer.

splatter
keuneacademy uitdaging

Inzicht

Een online interactieve omgeving welke op mobiel waar en wanneer je maar wilt doorlopen kan worden. De kappers worden aan de hand meegenomen door visuele en educatieve content om zo stapsgewijs verder te komen in hun opleiding.

splatter
splatter

Creatie

Een online leeromgeving die eenvoudige en sturende interactie biedt. Door de rijke content met veel video en infographics wordt je op een visuele manier door het lesmateriaal geloodst. En de proefexamens? Die kunnen zonder enige vorm van tijdsdruk eindeloos geoefend worden voordat het officiele examen aanvangt.

splatter
creatie

Techniek

Een uitdaging bij online examens is om ervoor te zorgen dat er niet gefraudeerd kan worden. Op de vragen zit daarom een tijdsslot en tijdens examens is het onmogelijk om andere websites te bezoeken. Nadat een cursist alle deelexamens heeft behaald ontvangt de salon een update waarna de cursist een officieel certificaat ontvangt. Ook is er een dashboard voor salons om de ontwikkeling van hun medewerkers te kunnen monitoren. En dat allemaal mobile first!

splatter
keuneacademy techniek

Resultaten

Door het gebouwde systeem achter de website is het voor Keune Haircosmetics mogelijk om eenvoudig het lesmateriaal up-to-date te houden. In een jaar heeft de online omgeving van Keune Academy wereldwijd al 10.000 cursisten weten te certificeren, en dat zonder enige vorm van fysieke bijeenkomsten.

splatter
keuneacademy resultaat
Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?

Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?

Zorgscore
Vind de beste zorg in de buurt
Vind de beste zorg in de buurt
Villa Zoethout
Ontspannen koffie, eten en borrelen
Een nieuw horecaconcept waar je heerlijk kunt vertoeven, ook met je kids.
Juizz
Dé urban e-bike specialist
Door JUIZZ digitaal te transformeren zorgen we ervoor dat de merkbekendheid groeit en dat dé urban lifestyle zowel in de fysieke winkels als online wordt ervaren.
Woonopmaat
Welkom thuis
Een woningcorporatie die actief passende woningen matcht met huurders uit de regio en ontzorgt.
JLM Lubricants
Vooruitstrevende technologie in automotive
3D technologie zorgt dat automonteurs online snel kunnen vinden wat ze nodig hebben.
Fietsvoordeelshop
Van lokale winkel naar nummer 1 webshop
De sterke online presence van Fietsvoordeelshop zorgt voor meer verkoop in de webshop en klanten in de winkels! #winwin
Jozo salt
Wereldwijd opvallen in een standaard segment
Hoe val je op als commodity? Voor JOZO maakten wij een online strategie waarin de schat aan zoutkennis doorgegeven kan en móet worden.
Bubalou
Ontketen een outdoor revolutie
Bubalou is niet meer weg te denken uit de outdoor branche. We hebben een merk gecreëerd die communiceert met zijn volgers en in een paar jaar tijd een gevestigde naam is in heel Nederland.
Pronk bouw
Aandacht voor ambacht
Door het ambacht van Pronk Bouw centraal te zetten in alle uitingen, is de naamsbekendheid vergroot en de concurrentiepositie versterkt.
Dobla
Een wereldwijd inspirerend ambacht
Het ambachtelijk geproduceerde, handmade chocolade inspireerde ons om een innovatieve ervaring voor chocoladeliefhebbers, -fijnproevers en -professionals te ontwikkelen.
Vektis
Inzichtelijke data voor de zorg
Uiteenliggende doelgroepen online faciliteren om de zorg in Nederland te verbeteren.
AmbaFlex
Wereldwijde innovatie van verticaal transport
Een digitale gebruikersvriendelijke omgeving die, op basis van locatie, de juiste content toont.
Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?