TOGETHER WE

Afbeelding pannenkoeken Villa Zoethout

Villa Zoethout is dé horecaspot in Alkmaar waar je de hele dag terecht kunt voor eten en drinken. Zij bieden een ontspannen en kindvriendelijke omgeving voor koffie, eten en borrelen en houden van lekker en gezond. Wij hebben de merkstrategie ontwikkeld, naam bedacht en branding concept gecreëerd. 

FACTS

1.000

Social volgers voor de opnening

50%

CTR vanuit organisch zoekresultaten

8

Vacatures vervuld 1 maand voor de opening in een uitdagende markt

Mockup op verschillende devices van de website van Villa Zoethout

Hoe lanceer je een onderscheidend horecaconcept in een uitdagende markt? Wij hebben een naam en horecabeleving ontwikkelt welke kinderen en volwassenen aanspreekt door de food- en locatiebeleving uit te vergroten en persoonlijke aandacht te laten ervaren.

Afbeelding van Villa Zoethout
Afbeelding van menu van Villa Zoethout

We hebben een brandingconcept ontwikkeld waarin de naam en vorm het kindvriendelijke karakter benadrukken. De ontwerpstijl is iconisch, vrolijk en dynamisch. De met de hand gemaakte letters en illustraties versterken het persoonlijke karakter van het restaurant. Daarnaast is de website mobile-first en goed vindbaar. De structuur van de website zorgt ervoor dat online marketing- en wervingscampagnes goed worden ondersteund.

Afbeelding Villa Zoethout schort
Afbeelding kadobon Villa Zoethout


Door onderscheidende branding, website en online marketing, hebben we ervoor gezorgd dat Villa Zoethout al voor de opening een succes was. Door advertentiecampagnes in te zetten werden 8 vacatures vervuld binnen 4 weken en door het sterke brandingconcept en contentstrategie waren er voor de opening al 1.000 volgers op de socials.

Met Reyez! samen hebben we ons nieuwe horecaconcept ontwikkeld. Met een sterke merkstrategie, naamgeving en branding concept konden we vanaf dag 1 gaan vlammen.

Rogier de Waard - Mede-eigenaar Villa Zoethout

Volgende case

Fietsvoordeelshop

Samen regeren?

Neem dan contact met ons op!
Afbeelding van Tom Hes
Neem contact op!