Old inn wonen

Online sfeer proeven

OVER OLD INN WONEN

De meest sfeervolle, landelijke en industriële meubels vind je bij Old Inn Wonen! Door slim in te kopen en snel in te spelen op de veranderende vraag van consumenten groeide de omzet van Old Inn Wonen met 400%. Old Inn is getransformeerd van multichannel naar omnichannel op basis van onze strategie, rebranding en development. Met als resultaat optimale gebruiksvriendelijkheid op alle platformen online en offline.

splatter

Facts

 • groei
  Sterke groei
  online zichtbaarheid
 • omzetgroei 400%
  omzetgroei
 • stijging 25%
  verkopen vanuit zoekmachines

Uitdaging

Hoe kunnen we een lokaal gevestigd meubelbedrijf digitaal op de kaart zetten, zorgen dat klanten ook online sfeer kunnen proeven en een goed beeld krijgen van het aanbod en mogelijkheden?

splatter
oldinn wall

Inzicht

Door de inzet van omnichannel marketing en marktplaatsen, wordt de online vindbaarheid van Old Inn Wonen verbeterd en de omzetgroei gerealiseerd. Met een nieuwe online strategie kan Old Inn Wonen haar huidige marketinginzet versterken en haar doelgroepen beter bereiken, waardoor de omzet zal groeien.

splatter
splatter

Creatie

Met een nieuwe webshop die sfeervol, toegankelijk en gebruiksvriendelijk is, bieden we klanten van Old Inn Wonen dezelfde beleving als in de fysieke winkel. Door in te zetten op branding op alle online (social) kanalen en gebruik te maken van nieuwe beeldtaal en productcategorie, loopt de klant gemakkelijk door het online winkelproces.

splatter
oldinn wall

Techniek

De webshop waar alle producten van Old Inn Wonen verkocht worden, is onder andere gerealiseerd door integratie met de backoffice en koppelingen met diverse marktplaatsen en externe platformen. Daardoor loopt voorraad realtime en kan er snel ingespeeld worden met online marketing en kan er gerichtere inkoop gedaan worden.

splatter
Old Inn techniek

Resultaten

Met de inzet van omnichannel marketing, branding op alle kanalen en de koppelingen met marktplaatsen, is er een sterke groei in de online vindbaarheid te zien. Daarnaast is er een omzetgroei van 400% gerealiseerd en kwam een kwart van de verkopen op de website via zoekmachines en bezoeker die direct naar het webadres gaan.

splatter
oldinn resultaat
Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?

Zorgscore
Vind de beste zorg in de buurt
Vind de beste zorg in de buurt
Villa Zoethout
Ontspannen koffie, eten en borrelen
Een nieuw horecaconcept waar je heerlijk kunt vertoeven, ook met je kids.
Juizz
Dé urban e-bike specialist
Door JUIZZ digitaal te transformeren zorgen we ervoor dat de merkbekendheid groeit en dat dé urban lifestyle zowel in de fysieke winkels als online wordt ervaren.
Woonopmaat
Welkom thuis
Een woningcorporatie die actief passende woningen matcht met huurders uit de regio en ontzorgt.
JLM Lubricants
Vooruitstrevende technologie in automotive
3D technologie zorgt dat automonteurs online snel kunnen vinden wat ze nodig hebben.
Keune Academy
Educatie voor professionals
Een online educatie tool om saloneigenaren op een interactieve manier te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun personeel.
Fietsvoordeelshop
Van lokale winkel naar nummer 1 webshop
De sterke online presence van Fietsvoordeelshop zorgt voor meer verkoop in de webshop en klanten in de winkels! #winwin
Keune
Jij bent een winnaar met een product van Keune
De Keune Play & Win app creëert een hogere customer intimacy en 300% meer verkoop.
Jozo salt
Wereldwijd opvallen in een standaard segment
Hoe val je op als commodity? Voor JOZO maakten wij een online strategie waarin de schat aan zoutkennis doorgegeven kan en móet worden.
Bubalou
Ontketen een outdoor revolutie
Bubalou is niet meer weg te denken uit de outdoor branche. We hebben een merk gecreëerd die communiceert met zijn volgers en in een paar jaar tijd een gevestigde naam is in heel Nederland.
Pronk bouw
Aandacht voor ambacht
Door het ambacht van Pronk Bouw centraal te zetten in alle uitingen, is de naamsbekendheid vergroot en de concurrentiepositie versterkt.
Dobla
Een wereldwijd inspirerend ambacht
Het ambachtelijk geproduceerde, handmade chocolade inspireerde ons om een innovatieve ervaring voor chocoladeliefhebbers, -fijnproevers en -professionals te ontwikkelen.
Vektis
Inzichtelijke data voor de zorg
Uiteenliggende doelgroepen online faciliteren om de zorg in Nederland te verbeteren.
AmbaFlex
Wereldwijde innovatie van verticaal transport
Een digitale gebruikersvriendelijke omgeving die, op basis van locatie, de juiste content toont.