Pronk Bouw

Aandacht voor ambacht

Over Pronk Bouw

Pronk Bouw uit Warmenhuizen bouwt met aandacht; dat is hun meerwaarde en maakt ze tot een zorgvuldig partner met échte ambachtslieden in het team. Dat is terug te zien in de projecten die zij opleveren. Aan ons de taak om middels een online strategie de expertisebekendheid te verbreden, zodat Pronk Bouw gezien gaat worden als specialist in authentieke verbouw, nieuwbouw en herbestemming.

Facts

 • groei
  200%
  meer volgers op socials ieder jaar
 • inschrijvingen 4000
  nieuwsbriefinschrijvingen
 • stijging 300%
  meer website bezoek

Uitdaging

Hoe laat je zien dat Pronk Bouw veel meer is dan een doorsnee bouwbedrijf, met behoud van de identiteit en connectie met volgers? Een taak voor onze marketingspecialisten, designers en strategen om daar een goede balans in te vinden en ervoor te zorgen dat potentiele klanten aan tafel komen voordat een uitbesteding wordt gedaan.

splatter
pronkbouw wall

Inzicht

De drijvende kracht achter Pronk Bouw zijn de ambachtslieden. Door naast de projecten ook de makers, het vakmanschap en de persoonlijke service centraal te zetten in alle uitingen, zorg je dat de liefde voor het ambacht van het scherm spat en versterk je de persoonlijke band tussen het bedrijf en de volgers.

splatter
pronkbouw wall

Creatie

We hebben een waardepropositie gecreëerd en de merkwaarden versterkt door de payoff 'Aandacht voor ambacht' te ontwikkelen. Dit hebben we doorgezet naar de bouw van een nieuwe website, het ontwikkelen van een digitale periodieke nieuwsbrief en hetzelfde gevoel geven we mee in de social content die uit de nieuwsbrief voortkomt. Alles zonder de identiteit van Pronk Bouw uit het oog te verliezen, en het de aandacht te geven die het verdient!

pronkbouw wall
uitdaging

Techniek

Bij de bouw van de website stond gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid voorop. Of je de website nu bekijkt op je telefoon, laptop of pc, op alle devices heeft het een supersnelle laadtijd, ervaar je de ambachten van Pronk Bouw en neem je gemakkelijk contact op. Ook aan de beheerders van de website is gedacht. Een multifunctioneel Content Management Systeem waarin alle projecten en informatie gemakkelijk ingevoerd en aangepast kan worden.

pronkbouw devices

Resultaten

Hulde voor de makers! Pronk Bouw heeft de slogan 'Aandacht voor ambacht' helemaal omarmd. Met betrokken ambachtslieden en een online strategie die daarop aansluit is de naamsbekendheid en de betrokkenheid van volgers en medewerkers vergroot en de concurrentiepositie versterkt.

pronkbouw mobile
Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?

Zorgscore
Vind de beste zorg in de buurt
Vind de beste zorg in de buurt
Villa Zoethout
Ontspannen koffie, eten en borrelen
Een nieuw horecaconcept waar je heerlijk kunt vertoeven, ook met je kids.
Juizz
Dé urban e-bike specialist
Door JUIZZ digitaal te transformeren zorgen we ervoor dat de merkbekendheid groeit en dat dé urban lifestyle zowel in de fysieke winkels als online wordt ervaren.
Woonopmaat
Welkom thuis
Een woningcorporatie die actief passende woningen matcht met huurders uit de regio en ontzorgt.
JLM Lubricants
Vooruitstrevende technologie in automotive
3D technologie zorgt dat automonteurs online snel kunnen vinden wat ze nodig hebben.
Keune Academy
Educatie voor professionals
Een online educatie tool om saloneigenaren op een interactieve manier te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun personeel.
Fietsvoordeelshop
Van lokale winkel naar nummer 1 webshop
De sterke online presence van Fietsvoordeelshop zorgt voor meer verkoop in de webshop en klanten in de winkels! #winwin
Jozo salt
Wereldwijd opvallen in een standaard segment
Hoe val je op als commodity? Voor JOZO maakten wij een online strategie waarin de schat aan zoutkennis doorgegeven kan en móet worden.
Bubalou
Ontketen een outdoor revolutie
Bubalou is niet meer weg te denken uit de outdoor branche. We hebben een merk gecreëerd die communiceert met zijn volgers en in een paar jaar tijd een gevestigde naam is in heel Nederland.
Dobla
Een wereldwijd inspirerend ambacht
Het ambachtelijk geproduceerde, handmade chocolade inspireerde ons om een innovatieve ervaring voor chocoladeliefhebbers, -fijnproevers en -professionals te ontwikkelen.
Vektis
Inzichtelijke data voor de zorg
Uiteenliggende doelgroepen online faciliteren om de zorg in Nederland te verbeteren.
AmbaFlex
Wereldwijde innovatie van verticaal transport
Een digitale gebruikersvriendelijke omgeving die, op basis van locatie, de juiste content toont.
Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?