splash image
Pronkbouw
Aandacht voor ambacht

Over Pronk Bouw

Pronk Bouw uit Warmenhuizen bouwt met aandacht; dat is hun meerwaarde en maakt ze tot een zorgvuldig partner met échte ambachtslieden in het team. Dat is terug te zien in de projecten die zij opleveren. Aan ons de taak om middels een online strategie de expertisebekendheid te verbreden, zodat Pronk Bouw gezien gaat worden als specialist in authentieke verbouw, nieuwbouw en herbestemming.

Facts

 • groei
  200%
  meer volgers op socials ieder jaar
 • inschrijvingen 4000
  nieuwsbriefinschrijvingen
 • stijging 300%
  meer website bezoek

Uitdaging

Hoe laat je zien dat Pronk Bouw veel meer is dan een doorsnee bouwbedrijf, met behoud van de identiteit en connectie met volgers? Een taak voor onze marketingspecialisten, designers en strategen om daar een goede balans in te vinden en ervoor te zorgen dat potentiele klanten aan tafel komen voordat een uitbesteding wordt gedaan.

splatter
pronkbouw wall

Inzicht

De drijvende kracht achter Pronk Bouw zijn de ambachtslieden. Door naast de projecten ook de makers, het vakmanschap en de persoonlijke service centraal te zetten in alle uitingen, zorg je dat de liefde voor het ambacht van het scherm spat en versterk je de persoonlijke band tussen het bedrijf en de volgers.

splatter
pronkbouw wall

Creatie

We hebben een waardepropositie gecreëerd en de merkwaarden versterkt door de payoff 'Aandacht voor ambacht' te ontwikkelen. Dit hebben we doorgezet naar de bouw van een nieuwe website, het ontwikkelen van een digitale periodieke nieuwsbrief en hetzelfde gevoel geven we mee in de social content die uit de nieuwsbrief voortkomt. Alles zonder de identiteit van Pronk Bouw uit het oog te verliezen, en het de aandacht te geven die het verdient!

pronkbouw wall
uitdaging

Techniek

Bij de bouw van de website stond gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid voorop. Of je de website nu bekijkt op je telefoon, laptop of pc, op alle devices heeft het een supersnelle laadtijd, ervaar je de ambachten van Pronk Bouw en neem je gemakkelijk contact op. Ook aan de beheerders van de website is gedacht. Een multifunctioneel Content Management Systeem waarin alle projecten en informatie gemakkelijk ingevoerd en aangepast kan worden.

pronkbouw devices

Resultaten

Hulde voor de makers! Pronk Bouw heeft de slogan 'Aandacht voor ambacht' helemaal omarmd. Met betrokken ambachtslieden en een online strategie die daarop aansluit is de naamsbekendheid en de betrokkenheid van volgers en medewerkers vergroot en de concurrentiepositie versterkt.

pronkbouw mobile
Dare to rule!

Ook jouw online ambities laten excelleren?